USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українці перестали довіряти НАТО. ФОТО

1 Березня 2010 14:39
Кількість людей, які підтримують ідею вступу України до НАТО, поступово скорочується.
Дані Центру Разумкова озвучив проректор з міжнародних зв’язків Волинського національного університету Сергій Федонюк на відкритті фотовиставки «НАТО: місія свободи та демократії» у Волинському краєзнавчому музеї.

«Сьогодні ми спостерігаємо цікавий феномен. Якщо за результатами соціального опитування 2002 року 45% українців висловлювались «за» вступ до НАТО, то сьогодні таких прихильників лише 26%. Кількість противників Блоку зростає», - розповів Федонюк.

За словами проректора, чимало людей сприймає Північноатлантичний альянс як агресивний блок. Тому, на його думку подібні виставки дуже важливі, бо розповідають про НАТО як гаранта національної безпеки країн Північноатлантичного альянсу.

Генеральний Консул Республіки Польща в Луцьку Томаш Янік запевнив усіх учасників, що Блок допомагає своїм членам захистити демократію в країні.
«Я вважаю, що наступний крок України в процесі утвердження демократії – це вступ до НАТО. І така виставка допоможе українцям більше дізнатися про Північноатлантичний альянс», - зазначив Консул.

На виставці представлені фотографії історичних документів, матеріали про зустрічі країн-членів НАТО, інформація про діяльність Блоку.

Про важливість такої інформативної виставки говорили й місцеві чиновники – заступник губернатора Святослав Кравчук, та радник голови Волиньради з питань міжнародного співробітництва та інвестиційної роботи Микита Мазилюк.

Мали змогу ознайомитися з експонатами фотовиставки і студенти місцевих вишів.


 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
citizen Показати IP 1 Березня 2010 20:53
А толку від того не побільшає, НАТО як нас не брало так і не візьме - вони розоряться якщо нас візьмуть до себе!
Snap_x Показати IP 7 Березня 2010 16:13
Так в нас половина населення і зеленого поняття не має, що таке оте НАТО. Але думку свою мають... зомбоящики рулять)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus