USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українці перетинатимуть кордон з допомогою електронних карток

27 Жовтня 2010 14:57
Для громадян, які часто перетинають кордон, планують передбачити автоматичний процес.
Про це повідомив голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин, пише «Дзеркало тижня».
Уряд схвалив концепцію інтегрованого управління кордонами у рамках діалогу про безвізовий режим з Євросоюзом.
Про це повідомив журналістів Литвин зазначив, що, згідно з прийнятим урядом рішенням, упродовж місяця на базі концепції має бути розроблений план заходів. За його словами, швидше за все, план буде розрахований на період до 2015 року. Литвин зазначив, що концепція передбачає вдосконалення законодавства у плані процедур і стандартів перетину кордону, які повинні бути приведені у відповідність з європейською системою.
Литвин також підкреслив, що для громадян, які часто їздять за кордон, будуть запроваджені електронні картки, які містять усю необхідну інформацію.
«З одного боку, ми забезпечуємо безпеку, з іншого, ми повинні створювати сприятливі умови для законослухняних учасників прикордонного руху», – пояснив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мандрівник Показати IP 27 Жовтня 2010 15:41
Набіса ще якась електронна картка, якщо є закордонний паспорт з інформацією про особу, і спеціальним полем для зчитування її терміналами? А без митника і прикордонника всеодно не обійтися. Чотири черги треба відстояти на кордоні.
Maksym Показати IP 27 Жовтня 2010 23:16
літайте літаками, зараз це не дорого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus