USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Уряд обіцяє гасити кредити на навчання

26 Жовтня 2009 13:19
 
Батькам, які мають двох і більше дітей, буде надаватися допомога у вигляді виплати частини кредиту на освіту. Про це 26 жовтня повідомляють «Волинські новини».
Як ідеться в розміщеній на Урядовому порталі постанові Кабінету міністрів, якою вносяться доповнення до Порядку надання цільових пільгових державних кредитів для здобуття вищої освіти, зокрема, одержувач кредиту, що має одну дитину, буде звільнятися від сплати відсотків за користування кредитом.
Одержувачу кредиту, що має двох дітей, за рахунок бюджету буде погашатися 25% суми кредиту, а тому, хто має трьох і більше дітей, – 50%.
У разі народження дитини під час повернення кредиту одержувач кредиту буде звільнений від сплати відсотків за користування кредитом з моменту народження першої дитини; з дати народження другої дитини – за рахунок бюджетних грошей загаситься 25% суми кредиту, а з дати народження третьої дитини – 50% вказаної суми.
Щороку на момент сплати за кредитом батько подає до навчального закладу довідку про склад сім\'ї, засвідчену в установленому порядку копію свідоцтва про народження дитини і пред\'являє паспорт.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus