USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Держслужбовці більше не зможуть брати безвідсоткові кредити на квартири

4 Грудня 2019 22:47
Порядок надання безвідсотково кредити на придбання чи будівництво житла державним службовцям втратив чинність.

Про це йдеться у постанові уряду №978 від 27 листопада 2019 року, передає ТСН.

Порядок визначав механізм надання держслужбовцям, які відповідно до законодавства потребували поліпшення житлових умов, безвідсоткового кредиту для житлового будівництва або придбання квартир чи індивідуальних житлових будинків через компенсацію відсоткової ставки за користування кредитом за рахунок коштів державного бюджету.

Безвідсотковий кредит для житлового будівництва або придбання квартир надавалися держслужбовцю уповноваженим банком тільки один раз протягом періоду перебування на державній службі.

Нагадаємо, новий голова Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) Олександр Стародубцев заявив, що на держслужбу чекають великі зміни. Він анонсував звільнення чиновників, підвищення кваліфікації та діджиталізацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus