USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уряд заборонив біл-борди вздовж автодоріг

3 Лютого 2010 16:09
Кабінет міністрів має намір посилити вимоги до розміщення рекламних щитів уздовж автодоріг.
Відповідний проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів затверджений на засіданні уряду в середу, - повідомив глава Державної служби автомобільних доріг України «Укравтодор» Вадим Гуржос.
За його словами, документом передбачається заборона розміщувати рекламоносії в межах придорожніх смуг, над проїжджою частиною автодоріг загального користування, на розділових смугах автодоріг загального значення, на опорах дорожніх знаків та освітлювальних опорах.
Згідно із законопроектом, забороняється встановлення рекламних носіїв у зоні транспортних розв’язок, на мостах і шляхопроводах, в місцях концентрації дорожньо-транспортних випадків.
Заборонено також розміщувати рекламні носії, світлові ефекти яких не відповідають вимогам до дорожніх знаків, - пише Дело.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 3 Лютого 2010 16:41
Давно пора. Меньше будет ДТП. В Европе это давно уже поняли.
Михайло Наход Показати IP 3 Лютого 2010 18:07
Ніякого рішення прийнято не буде, тому що воно несе величезні втрати для рекламних кампаній. Це просто рекет зі сторони Кабміну по відношенню до рекламного бізнесу, щоб знову понесли мішки хабарів туди куди потрібно. Але загалом ідея правильна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus