USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В Секретаріаті Президента знов буде як при Медведчуку

17 Лютого 2010 11:32
У новому уряді міністром  фінансів може стати колишній  заступник Миколи Азарова у Мінфіні Вадим Копилов.
У новому уряді, який може бути сформовано після інавгурації Віктора Януковича, міністром економіки стане регіоналка Ірина Акімова, а міністром фінансів – Вадим Копилов (колишній перший заступник Миколи Азарова у Мінфіні).
Як повідомляє газета «Сегодня», Сергій Тулуб, як і раніше, стане міністром вуглепрому. За інформацією видання, Секретаріату Президента хочуть повернути колишню назву – Адміністрація Президента. За новими даними, її главою стане найближчий соратник Януковича – Сергій Льовочкін.
На посаду міністра внутрішніх справ кандидатом номер один як у керівництві Партії регіонів, так і в самому МВС, вважається екс-заступник міністра внутрішніх справ, депутат-регіонал Микола Джига. Крім нього, на посаду претендують депутат-регіонал, колишній начальник донецького УМВС та служби безпеки СКМ Володимир Малишев, а також депутат-регіонал Василь Джарти, – передає «Сегодня»
На посаду головного податківця країни претендують три особи: нинішній «тіньовий» голова ДПАУ, депутат-регіонал Віталій Хомутиннік, екс-начальник податкової Анатолій Брезвін (соратник Миколи Азарова), а також нинішній перший заступник голови ДПАУ Вадим Кайзерман (раніше працював в донецькій ДПА).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Обурений Показати IP 17 Лютого 2010 13:02
Ще до влади не прийшли, а вже посади ділять. Стидоба.
Марта Показати IP 17 Лютого 2010 13:17
Джарти - міністр МВС? Капець... З його біографією...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus