USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні – місячник добровільної здачі зброї

7 Жовтня 2009 08:40

Міністерство внутрішніх справ України з 1 по 31 жовтня проводить місячник добровільної здачі громадянами зброї, боєприпасів, вибухівки та спеціальних засобів, які знаходяться на незаконному зберіганні, – інформують «Волинські Новини».
Про це УНІАН повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України. Як сказано у повідомленні міністерства, «громадяни, які добровільно звернуться до міліції для здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності».
«Якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до органів внутрішніх справ мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому він має можливість після оформлення відповідних документів зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах», – наголосили в МВС.
Водночас правоохоронці зазначають, що пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструються у випадках і в порядку, передбаченому чинним законодавством України.
За детальними роз’ясненнями громадяни можуть звернутися до працівників дозвільної системи або дільничних інспекторів міліції.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus