USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вінський подав у відставку

17 Червня 2009 13:42
Міністр транспорту і зв\'язку Йосип Вінський подав заяву про відставку із займаної посади. Про це 17 червня повідомляють «Волинські Новини».
 
У заяві Вінського йдеться: «Моя заява обумовлена серйозними розбіжностями з Прем’єр-міністром Юлією Тимошенко щодо політичних, кадрових, економічних питань, а також етики стосунків між членами Кабінету міністрів».
 
 
Крім того, додає він, «Прем’єром блокуються вкрай необхідні для галузі реформи та виділення необхідних коштів для розбудови об’єктів інфраструктури, пов’язаних з проведенням в Україні Євро-2012\".
 
 
Раніше Тимошенко заявила про те, що Вінський має намір балотуватися на президентських виборах, однак сам міністр заперечив це.
 
 
Як відомо, Вінський був членом Соцпартії. Після створення коаліції між Соцпартією, Партією регіонів та комуністами він вийшов із лав СПУ. На позачергових виборах до Верховної Ради йшов за списками БЮТ.
 
 
У грудні 2007 року Вінського було призначено міністром транспорту і зв\'язку, – повідомляє «Українська правда».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 17 Червня 2009 14:55
Ще одного міністра зїли. Смачного Вам, Юліє Володимирівно!
Анонім Показати IP 17 Червня 2009 20:52
Да, Юлька перетворилась в монстра. Мабуть влада сліпить і люди перестають бачити себе зі сторони. Або їхня свита боїться їм говорити правду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus