USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Військовим платитимуть більше, – Міноборони

21 Жовтня 2010 18:13
З 1 грудня 2010 року в Україні буде збільшено грошове забезпечення військовослужбовців приблизно на 55% і виведено на рівень зарплати державних службовців.
Таку заяву зробив міністр оборони Михайло Єжель 20 жовтня, повідомляє zaxid.net із посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.
«Гроші на це виділено, постанову уряду прийнято, так що все зроблено», – додав Єжель.
Крім того, глава українського оборонного відомства зазначив, що з 1 грудня цього року військовослужбовці військової служби за контрактом харчуватимуться один раз на день за державний рахунок.
«У нас є плани будівництва і створення покращеного житла для військовослужбовців-контрактників. На це також будуть виділені відповідні кошти», – пообіцяв міністр.
За його словами, до кінця цього року оборонне відомство має збудувати 2000 квартир для військовослужбовців та членів їхніх сімей.
Також, за словами міністра, кошти виділятимуться і на закупівлю медичного обладнання для військових медичних установ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ХУПС-снова в жопе Показати IP 23 Жовтня 2010 19:57
а вообще это все будет в форме премии, которую ясно что не будут выплачивать. и повышение не НА 55%, а ДО 55%. чувствуете разницу? так уже матпомощь ВСЕМ платят: она есть для всех, но даже если оба родителя умрут, ее все равно не выплачивают. а раньше была для всех раз в год. спасибо юля и гриценко!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus