USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Вовків не вбиватимуть. Полюватимуть за ліцензіями

17 Лютого 2010 11:53
Уперше в Україні обмежений термін полювання на вовків і ці хижаки внесені до списку мисливських тварин.
Відтепер на вовків можна буде полювати на Україні тільки з жовтня по лютий включно, як на інших хутрових звірів. Досі сіроманців можна було відстрілювати будь-коли і будь-де,бо вони вважалися шкідниками.
Нові правила полювання прописані в новому законі «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань мисливського господарства, полювання та рибальства, охорони, використання і відтворення тваринного світу».
Захист вовків в Україні не є новинкою для Європи. Скажімо, хижаків охороняю в Іспанії, Польщі, Румунії, Греції, Португалії, Словаччині, Криті.
Частково вовків охороняють у Литві, Латвії, Естонії, Сербії, Македонії, Болгарії, Боснії. Притім, в Іспанії, Румунії та Греції вовків більше, ніж в Україні.
А в сусідній Польщі вовк узагалі внесений до Червоної книги та охороняється Бернською конвенцією, - пише «Ловецтво в Україні».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
seal Показати IP 17 Лютого 2010 17:15
Вовків не вбиватимуть. Полюватимуть за ліцензіями. ?????? А, що вовкам не однаково, як буде називатися спосіб позбавлення їх життя? Полювання - це ж те саме вбивство, тільки по ліцензії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus