USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

За рік українці поклали на депозити 12 мільярдів

31 Жовтня 2016 07:00
Зростання депозитів населення з початку року становило 12 мільярдів гривень.

Про це в ефірі телеканалу “Україна” заявила голова НБУ Валерія Гонтарева.

Вона також зазначила, що за період її керування, з ринку вивели 82 банки і про це не потрібно шкодувати. “Вони не були банками. У них не було активів. У них були лише пасиви. У них була просто заборгованість бізнесу та населенню”, — сказала вона.

У той же час, з її слів, Фонд гарантування вкладів після ліквідації цих банків виплатив населенню 80 мільярдів гривень на покриття депозитів.

ЧИТАТИ ЩЕ: МАШИНИ І ВІЛЛИ ПІД КИЄВОМ: ЯК ЖИВЕ ГОЛОВА НАЦБАНКУ ГОНТАРЕВА

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, депутати Верховної Ради вимагають відставки голови Національного банку України Валерії Гонтаревої,звинувачуючи її у падінні гривні та мільярдних збитках для держави. Водночас інші стверджують, що голосів за її відставку у найближчий час може не вистачити, бо ж вся ситуація - гра в піддавки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тьотя Рая Показати IP 31 Жовтня 2016 07:35
Пані Гонтарєва, а в число українців що поклали гроші на депозити в банки окрім : - депутатів , міністрів , міських голів ще хтось входить ...???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus