USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За наругу над пам’ятником Сталіна КПУ вимагає забрати «героя» в Бандери

3 Січня 2011 13:41
Комуністи вимагають помсти за Йосипа Сталіна. Лідер «червоних» Петро Симоненко просить президента негайно скасувати укази про присвоєння звання героя України Роману Шухевичу і Степану Бандері.

Так він відреагував на знищення пам'ятника генералісимусу в Запоріжжі, – повідомляє сайт «24».

Головний комуніст країни застерігає, що такі антикомуністичні дії можуть закінчитися трагедією для усього українського народу.

Мовляв, підірвавши бронзове погруддя на території обкому партії, неонацистські терористи відкрили «скриню Пандори», передає слова Симоненка прес-служба КПУ.

Як відомо, у передноворічний вечір невідомі зруйнували пам’ятник, заклавши під нього вибухівку. Міліція затримала одразу ж трьох підозрюваних – місцевих націоналістів, однак згодом відпустила, не знайшовши доказів їхньої вини.

Нагадаємо, що ще 28 грудня пам'ятнику відпиляли голову, тоді відповідальність за акцію взяла на себе організація «Тризуб». Повну ж ліквідацію погруддя там заперечують. Тим часом комуністи вже зареклися поставити на місці зруйнованого Сталіна нового, більш стійкого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Петро ЧЕЧЕЛЮК. Показати IP 3 Січня 2011 14:06
"...комуністи вже зареклися поставити... памятник...". Заріктися, зарікатись - давати завіт, обіцянку чогось не робити, клястися. Так трактують слово "зарікатись" усі українські словники - сучасні і несучасні - від Яременко до Грінченка. Лише одне слово руйнує думку, розуміння і сенс викладеного. Для даного випадку можна "поклялися", "побіцяли". Любіть Україну у сні й наяву, Вишневу свою Україну, Красу її, вічно живу і нову, І мову її СОЛОВЇНУ". В. Сосюра. А щоб любити мову, треба її знати.
))) до Петро ЧЕЧЕЛЮК. Показати IP 3 Січня 2011 15:42
нє надо умствовать лукаво, глупо виглядітє. можна зробити зауваження, але ж не так, щоб нудило читати, а?
M Показати IP 3 Січня 2011 17:19
Анонім з ))) дужками міг би не видавати свою тупість.
M Показати IP 3 Січня 2011 17:21
За бюстом ката народів треба рванути і знищити всі пам'ятники Лєніну та іншим представникам сатанинської влади. Нехай однин залишиться в якомусь задрипаному музеї для поклоніння комунякам і москалям.
))) до M Показати IP 4 Січня 2011 11:55
я прослєзілась )))
ЛЛЛ Показати IP 3 Січня 2011 18:07
Нудить від хамства і незнання мови. Щоб не нудило, треба її вивчити і грамотно писати. Мова - це елементарна самоповага того, хто сюди лізе і хоче щось сказати. Якраз усе з точністю до навпаки: давно вже нудить від цих "коментів" і схованок за дужками, в яких ніякі лінгвісти з мовознавцями не розберуться. В якому столітті, панове, живемо!?
))) до ЛЛЛ Показати IP 4 Січня 2011 11:54
У вас триває післяноворічний будун, я так зрозуміла? ;-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus