USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За пропушені лекції студенти таки не платитимуть

9 Вересня 2010 12:25
Нові платні послуги, що запроваджуються у вузах, стосуються передусім перескладання занять, проведення яких пов'язане зі значними витратами, в основному – лабораторних робіт.
Про це сказав заступник міністра освіти і науки України Петро Куликов, пише «ІМК».
Чиновник зазначив, що запровадження такої плати має підвищити рівень дисциплінованості студентів. За його словами, всі кошти, отримані від перескладання занять, будуть спрямовані на оплату роботи викладача та на обслуговування устаткування, на якому проводиться лабораторна робота.
Куликов також наголосив, що за запізнення на заняття і невідвідування лекцій гроші зі студентів не стягуватимуться.
Окрім того, заступник міністра повідомив, що вузи самостійно визначатимуть розмір плати за перескладання занять. Він зазначив, що у питанні визначення розміру такої плати основну роль гратиме рівень кваліфікації викладача.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Орест Показати IP 9 Вересня 2010 12:35
Цікаво, а якшо викладач не приходить на пару, то він теж має кожному студенту по 30 грн платити? )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus