USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

За роки незалежності українців стало менше на 6 мільйонів

30 Вересня 2010 16:55
За 19 років незалежності населення України скоротилося більш, ніж на 6 мільйонів, і кількість його становить сьогодні 45,8 мільйона осіб.
Про це під час засідання Громадської гуманітарної ради заявив Віктор Янукович, інформує zaxid.net.
Янукович також нагадав, що середня тривалість життя в Україні становить 67,5 років. А це значно менше, ніж в економічно розвинених і соціально благополучних європейських державах. Загалом за роки незалежності населення України скоротилося більш, ніж на 6 мільйонів і становить сьогодні 45,8 мільйона осіб.
Президент також зауважив, що сьогодні лише 6-10% випускників загальноосвітніх шкіл здорові. «Жахливим є те, що серед учнів шкільного віку трапляються смертельні випадки, пов’язані з хворобами, які вчасно не діагностовано», – додав він. У цій площині він звернув особливу увагу на питання попередження захворювань серед дітей-сиріт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дід Кирило Показати IP 1 Жовтня 2010 06:43
А чи не бреше президент Янукович, і чи то є головною причиною, що населення України зменшилося на 6 мільйонів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus