USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Заборону на вилучення депозитів скасують у грудні?

6 Листопада 2008 16:59
Довіра вкладників до банків відновлюється, що дає підстави для скасування заборони на дострокове вилучення депозитів вже на початку грудня. Так вважає голова правління ВАТ «Державний ощадний банк України» Анатолій Гулей, – повідомляють 7 листопада «Волинські Новини».

За інформацією агентства «Інтерфакс Україна», Анатолій Гулей сказав, що «у перших числах грудня можна буде сміло відмовитися від цього обмеження (...) Ознаки оздоровлення і повернення до стабільного приросту за депозитами у нас вже є».
Довідково:
НБУ постановою №319 з 13 жовтня ввів заборону на дострокове вилучення депозитів, а також обмежив курсові коливання на готівковому валютному ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Листопада 2008 17:25
ооо... тільки дадуть змогу забрати депозити як всі бігом побіжать це робити!! треба % ставки піднімати, тоді може і такого не станеться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus