USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Загинув один із «батьків» української Конституції

26 Серпня 2008 15:24
Народний депутат України від Блоку Литвина Михайло Сирота загинув вчора ввечері у автокатастрофі. Про це 26 серпня повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією УНІАН, близько 21:30 25 серпня автомобіль, яким керував нардеп Сирота, зіткнувся «лоб в лоб» з «Деу-Ланос» на автошляху Київ – Одеса поблизу міста Узин Київської області. Причини аварії наразі встановлюються. Крім Михайла Сироти, загинув 23-річний водій «Ланоса». Дружина «литвинівця» наразі перебуває в реанімації у стабільно важкому стані.
 
Співчуття родині Михайла Сироти вже висловили Президент України Віктор Ющенко та Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко.
 
Довідково:
 
Михайло Сирота народився 17 липня 1956 року в Черкасах. Голова Трудової партії України, член депутатської фракції «Блок Литвина» (Народна Партія, Трудова партія України) у Верховній Раді України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики.
 
Михайла Сироту називали одним із «батьків» Конституції, оскільки він був керівником парламентської комісії з ухвалення головного закону держави 28 червня 1996 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петрович Показати IP 26 Серпня 2008 15:30
Толковий був дядько. А траса Київ-Одеса розділена на протилежні полоси - як там можна було лоб-в-лоб незрозуміло...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus