USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Закон про вибори порушує Конституцію, - КВУ

11 Липня 2010 16:54
Голова Комітету виборців України Олександр Черненко висловив своє незадоволення новоприйнятим законом про місцеві вибори.

Про це повідомив Канал новин 24.

На думку Черненка збереження норми про те, що висувати кандидатів у ради та на посаду мерів зможуть лише місцеві осередки партій, суттєво обмежує права тих громадян, які не хочуть бути членами партій, але претендують на входження в місцеві органи влади.

«Ця норма суперечить Конституції, за якою кожному громадянину гарантується право бути обраним. Це суперечить міжнародним угодам, які підписувала Україна... Ми бачимо, що це було зроблено з чіткою політичною метою - максимально обмежити участь у виборах конкурентів правлячої партії», - сказав він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Фронтовик Показати IP 12 Липня 2010 01:09
Не оберемося ми ще мороки з цим законом. Сєня буде кіпішувати, от побачите - бабла не пожаліє.
Костя Показати IP 12 Липня 2010 10:47
Фронтовикe - ваш Сеня вже навоював треба було не "щолкати" а реєструвати місцеві осередки партій а то носились з своєю партією як д. з писаною торбою от і маєте а ше більше повоюйте між собою, Пизи, Святослави, Сосновські, Ціхоцькі то шей підете в курник курей вибирати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus