USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зниження рівня продажу книг в Україні цьогоріч становить приблизно 40%

22 Травня 2009 15:55
Скорочення об’ємів продажів книг в Україні від початку року порівняно з аналогічним періодом минулого року склало приблизно 40%. Про це розповів директор ТОВ «Видавництво «Фоліо» Олександр Красовицький, - 22 травня повідомляють «Волинські Новини».
За його словами, як антикризовий захід видавництво «Фоліо» обрало різке розширення асортименту книг, що випускалися. За рахунок цього видавництво зберегло об’єми продажів на рівні минулого року зі зростанням у 3-4%.
«При падінні середнього накладу книги ми зберегли загальний наклад. Ми сподіваємося зайняти чиєсь місце на ринку», – відзначив Олександр Красовицький.
За його словами, по кількості найменувань книг (500 – 550 на рік) видавництво «Фоліо» є лідером видавничого ринку України, по загальному накладу випущених книг видавництво поступається українським лідерам, оскільки не випускає підручників, – пише Освітній портал. Зазначимо, що в січні-квітні 2009 року видавництво «Фоліо» випустило 62 видання українською мовою загальним накладом 135,5 тисячі екземплярів, 74 видання російською мовою накладом 208,5 тисячі екземплярів і 1 видання англійською мовою накладом 1,5 тисячі екземплярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus