USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Демобілізовані волинські танкісти хочуть підписати контракт з ЗСУ

28 Березня 2015 12:07
Частина героїчних танкістів з Володимира-Волинського планують пісдя демобілізації повернутися до війська контрактниками.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук пише волонтер Костянтин Зінкевич.

Нагадаємо, вчора, 27 березня, на Волинь прибули 70 демобілізованих військовослужбовців танкового батальйону 14 бригади. Спершу їх зустріли в Луцьку, а потому – у Володимирі-Волинському.

Власне, на рахунку цих танкістів - чимало здобутків.

«Більша частина танкістів 51-ї (14-ї) механізованої бригади повернулись у Володимир-Волинський для демобілізації. Це той танковий батальйон, який завоював звання кращого танкового батальйону Збройних Сил України.

Це ті танкісти, які відважно визволяли Сєвєродонецьк та Лисичанськ, які стійко тримали Савур-Могилу, які «віджали» у російської армії Т-72, які вели танкові бої і дуелі біля Дебальцевого, які проводили своїх побратимів з інших частин мінними полями !!!

Коротше, наші вони, рідні. А ті хлопці, які поїхали на схід їм на зміну, також автоматично стають рідними.

Комбату честь і хвала! Привіз своїх хлопців неушкодженими! І ще одне - багато із цих хлопців хочуть відпочити кілька тижнів і... підписати КОНТРАКТ із ЗСУ! А це - все-таки заслуга хорошого командира та народу України!»,- пише волонтер.

Більша частина танкістів 51-ї (14-ї) механізованої бригади повернулись у Володимир-Волинський для демобілізації.Це той ...

Posted by Konstantyn Zinkevych on 27 березня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus