USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Донбас стає одним з найбільш замінованих регіонів світу, – ООН

23 Жовтня 2017 22:43
Проблема мінування Донбасу зупинить його розвиток на багато років вперед

Про це на брифінгу про гуманітарну ситуацію в Україні заявила помічник генсека ООН з гуманітарних питань Урсула Мюллер, заяву якої опубліковано на сайті організації, повідомяє РБК-Україна.

"Східна Україна стикається з проблемами захисту. Вона швидко стає одним з найбільш замінованих регіонів у світі, і якщо проблему не вирішити, це зупинить її розвиток на багато років вперед. Розмінування і просвітництво про ризик мін необхідно у всіх районах, особливо уздовж лінії зіткнення, включаючи контрольно-пропускні пункти на де-факто кордоні", - заявила Мюллер.

Нагадаємо, раніше постійний представник України при ООН Володимир Єльченко заявив про впевненість у врегулюванні на Донбасі при введенні миротворчого контингенту в зону конфлікту.

ЧИТАТИ ЩЕ: МИРОТВОРЦІ ООН В ЄВРОПІ: ДЕ БУЛИ Й ЧОГО ДОСЯГЛИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus