USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк зустрічав 50 міліціонерів, які повернулися з АТО

7 Жовтня 2014 21:45
Міцними дружнім обійми, поцілунками та радісним дитячим сміхом зустрічали правоохоронців зведеного загону на Волині.

У руках – жовто-блакитні кульки та пишні букети, а в очах – неприхована радість і хвилювання – так чекали рідні повернення додому своїх мужніх чоловіків, батьків, синів – волинських правоохоронців другого зведеного загону. Тепер, коли їх замінили колеги, півсотні правоохоронців повернулися додому.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.



Коли ворота обласного управління міліції відчиняться перед автобусом з українським прапором, із неабияким хвилюванням чекали всі, хто прийшов привітати бійців. Оплесками правоохоронців разом із колегами зустрічав начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.

Усім складом зведений загін вишикувався у дворі, а його командир –начальник міліції громадської безпеки підполковник міліції Анатолій Шумик - доповів про успішне виконання поставлених перед правоохоронцями завдань і прибуття до місця постійної дислокації у повному складі.



«Уже вкотре ми зустрічаємо наших міліціонерів, які повертаються додому зі східних рубежів. Щоразу для нас це радісна подія. Своїми діями ви продемонстрували, що працівники міліції Волині – мужні, сильні духом і морально стійкі бійці, справжні українські патріоти. Сподіваюся, що проведена третя ротація буде останньою, і на сході нашої країни буде мир та спокій», – звертаючись до зведеного загону, наголосив Петро Шпига.

Род
ичі та близькі поділилися розповідями про те, як чекали на повернення хлопців додому. Дружини та матері розповіли, що кожен їх день був наповнений тривогою та хвилюванням, але розуміння того, що вони покликані виконати свій службовий та громадянський обов’язок, захистити наші кордони та зберегти цілісність України, переважили всі їх переживання.

Попереду в правоохоронців кілька днів відпочинку, згодом кожен із них стане на захист правопорядку та безпеки жителів Волині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus