USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі школярі власноруч підтримали волинських бійців

6 Квітня 2015 18:49
Вихованці Луцької гімназії № 14 сплели і передали 4 маскувальні сітки, а також продукти харчування, листи та малюнки волонтерам «Автомайдану України», щоб ті, своєю чергою, відвезли бійцям на передову.

Про це повідомили автомайданівці.

Як розповіла директор гімназії Марія Кардаш, плели сітки і учні, і вчителі, і батьки.

«Плели сітки тоді, коли була можливість. Сплели багато. Допомагаємо армії з травня 2014 року. З минулого року зібрали 25 тисяч гривень, продукти харчування. Організували різні акції, малювали малюнки, створювали браслети. І на цьому зупинятись не збираємось», - розповіла жінка.

Окрім того, до школи разом із волонтерами завітали бійці «Азову». Учні мали змогу особисто запитати їх про війну на сході.

Колишній боєць «Азову», представник ГО «Волинське об`єднання учасників АТО та волонтерського руху» позивний Рудя розповів, що у школі навчається його донька. І саме тому він скоординував роботу із вчителями та батьками діток.

«Ми почали працювати з класним керівником в цьому напрямку вже давно. Перше, що їм говорили, що нам потрібні маскувальні сітки. Щодня зідзвонюємось з бійцями, знаємо їх потреби і куди передавати. Дуже приємно отримувати подарунки від дітей. Видно, що вони налаштовані патріотично», - наголосив він.

Учні та вчителі подякували бійцям за мирне небо та окрім малюнків і листів, подарували кілька синьо-жовтих прапорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus