USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мобілізований волинський чиновник - в АТО. Фото з передової

8 Травня 2015 16:28
Колошній голова Горохівської РДА, екс-начальник відділу охорони культурної спадщини Луцької міської ради Сергій Годлевський – уже на передовій.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці та розмістив відповідні фото волинський нардеп Ігор Гузь.

Нагадаємо, Сергія Годлевського мобілізували понад місяць тому. Згодом повідомлялося, що його призначили командиром бойової групи. А тепер уже відрядили в зону АТО.

«Мій побратим та помічник-консультант Сергій Годлевський вже на передовій. Дух у бійців бойовий, до можливих авантюр путіна та його камарильї готові. Каже намагаються менше дивитися телевізора бо настрій псується від того всього політичного бруду та розбірок. А так живуть, готуються, чекають», - пише Ігор Гузь.

Нагадаємо, один із синів Сергія Годлевського, 15-річний Остап Годлевський знімався у фільмі «Поводир», що став великою українською сенсацією.

Мій побратим та помічник-консультант Сергій Годлевський вже на передовій. Дух у бійців бойовий, до можливих авантюр путі...

Posted by Ігор Гузь on 6 Май 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus