USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Нам соромно за війну», - вибачення російських студентів

13 Лютого 2015 12:30
«Нам соромно за війну та за Крим», - звернулися російські студенти до українських. Про це інформують наші колеги з ТСН.

Студенти російських вишів записали звернення своїм українським колегам, в якому вибачилися за дії своєї влади. Відеоролик з'явився в Мережі на сторінці мережевого громадського руху "Відкрита Росія".

Російська молодь подякувала українцям за звернення, яке з'явилося в інтернеті раніше, і заявили, що не згодні з новою реальністю.

"Нам соромно за цю неоголошену злочинну війну, в якій беруть участь багато наших співвітчизників. Нам соромно за те, що наша країна порушила територіальну цілісність України, яку зобов'язалася поважати, і анексувала Кримський півострів. Нам соромно за те, що українські громадяни незаконно утримуються в російських в'язницях. Пробачте нас", - кажуть молоді люди у зверненні.

Попри складну обстановку і відносини між країнами, студенти запевнили у своїй підтримці і висловили надію, що ненависть між українським і російським народами рости не буде. Своє звернення молоді люди з Москви і Санкт-Петербурга присвятили закінченню переговорів у Мінську.



Нагадаємо, раніше в мережі з'явилася нібито відповідь російських студентів українським, записаний прокремлівським рухом "Мережа". Як з'ясувалося пізніше, студенти з пропагандистського ролика - липові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus