USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Ніщо не забуте: на Волині вшанували Героїв АТО

23 Травня 2015 17:10
Волинським воїнам і волонтерам вручили відзнаки «За жертовність і любов до України» та вшанували загиблих на Алеї Слави у селі Гразджа.

Нагородження відбулося у Свято-Троїцькому кафедральному соборі після скорботної панахиди за загиблими. Митрополит Луцький та Волинський Михаїл вручив відзнаки родинам полеглих героїв та тим, кому вдалося вижити у пеклі війни.

Посмертно медалями «За жертовність і любов до України» нагородили Рустама Хамраєва, Олега Михайлова, Ігоря Філіпчука, Сергія Шостака, Сергія Климчука, Олега Вишневського, Андрія Атаманчука та Миколу Королька.

Також нагородою відзначили зниклого безвісти Куницького Віктора.

Медалі «За жертовність і любов до України» отримали бійці, яким вдалося вижити: Олег Твердохліб, Андрій Нагай, Радислав Корчук, Віктор Білинець, Олексій Навіцький, Юрій Панаєв, Олександр Віскляров, Олександр Стельмах, Сергій Булавчик, Роман Демков, Руслан Кашаюк, Роман Луцюк (перебуває на лікуванні в США), Микола Борода, Петро Пащук, Денис Яновський, Андрій Омельчук, Микола Ольховський, Ігор Рицко.

Не залишили без відзнак і волонтерів, які допомагають нашим бійцям. Так, нагороди отримали Богдан Ілляшик та Людмила Ярмольська.

Після вручення нагород лучани поїхали на кладовище у Гаразджу, щоб на Алеї Слави вшанувати волинян, які поклали власне життя, захищаючи Україну. Також відвідали село Дерно, де проживав Герой Олег Михайлов. Військовий, потрапивши в полон, загинув під час розвідки в тилу супротивника. Присутніми на вшануванні були дружина і син Героя.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що голова облорганізації Федерації мисливського собаківництва України Ігор Жмурко організував змагання, а зібрані пожертви передали осиротілій родині Олега Михайлова.

Також лучани завітали у шпиталь, де відвідали волинського бійця Віктора Білинця та особисто вручили йому заслужену нагороду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus