USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Особисті речі бійців АТО експонуватимуть у Володимирі-Волинському

9 Жовтня 2015 16:45
Цьогоріч 14 жовтня країна вперше відзначатиме День захисника України. До цього свята у Володимирі-Волинському організовується унікальна виставка особистих речей тих Героїв, які загинули чи наразі виконують свій обов’язок перед Україною на сході держави, - інформує БУГ.

Чимало заходів у Володимирі-Волинському та по всій державі буде присвячено цій даті. Володимир-волинці вітатимуть військовослужбовців, поминатимуть тих бійців, які загинули, захищаючи рідну державу, згадуватимуть кращі традиції українського козацтва – фундатора українського війська.

Унікальним заходом міста стане предметно-документальна виставка. Основою цієї виставки мають стати особисті речі учасників війни на сході. В якості експонатів можуть бути представлені трофеї наших військовослужбовців, учасників АТО, світлини, обереги та талісмани, які захищали життя бійців у зоні бойових дій.

Можливо, у когось збереглися бойові прапори, дитячі листи. Задум цього проекту простий, але дуже важливий – привернення уваги до подій на сході, збереження пам’яті про мужність наших військовослужбовців, привід ще раз осмислити події, які сталися в Україні протягом останніх двох років. У нас залишилося дуже мало часу, тому ми просимо відгукнутися наших бійців.

Приносьте усе, що полегшувало вам життя у зоні АТО, все, що служило вам оберегом. Вас чекають із експонатами в культурно-мистецькому центрі, а також у редакції газети «Рідне місто» (вулиця Ковельська, 10). Зробимо свято нашим військовим… І про наших військових!, - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus