USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Півсотні бійців у Володимирі-Волинському отримали відзнаку

22 Серпня 2015 13:13
50-х військовослужбовців, які захищали суверенність української держави на сході України, нагородили відзнакою «Учасник АТО» у Володимирі-Волинському. Про це йдеться на сайті міста.

У залі міськвиконкому зібралися не лише військові, а й їхні друзі і сім'ї, щоб розділити урочистий момент нагородження Героїв. Вручали нагрудні знаки міський голова Петро Саганюк та військовий комісар Руслан Яцій.

Очільник міста подякував захисникам Вітчизни за те, що вони зробили для захисту української держави, їхнім рідним – за тривогу і біль, недоспані ночі, які довелося їм пережити, хвилюючись за життя чоловіків, батьків і синів, побажав усім міцного здоров’я, щастя, добра, Божого благословення, щоб швидше закінчилася війна і наступив мир у нашій державі.

Нагрудний знак «Учасник АТО» заснований Генеральним штабом Збройних сил України і вручається військовослужбовців Збройних Сил України, які брали участь в АТО у східних областях України.

Всього у місті більше 200 військовослужбовців отримають такі відзнаки.

Пам'ять усіх військовослужбовців-учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, присутні вшанували хвилиною мовчання.



Фото видання БУГ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus