USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сьогодні Волинь прощатиметься із лейтенантом

17 Липня 2015 10:30
Сьогодні Волинь прощатиметься з мобілізованим військовослужбовцем. Про це йдеться на сайті Любешівської РДА.

У зв’язку з трагічною загибеллю лейтенанта Корця Романа Миколайовича, 1981 року народження, мешканця села Люб’язь, у районі оголосили День жалоби.

На будівлях підприємств, установ та організацій, сільських та селищних рад району будуть приспущені державні прапори з траурними стрічками. Підприємствам, установам та організаціям незалежно від форм власності, рекомендовано не проводити розважальні заходи.

Як інформує Волинська газета, лейтенант Роман Корець загинув під час бойових дій на сході країни 14 липня цього року. Військовослужбовець – 1981 року народження. Без чоловіка та батька залишилося двоє маленьких дівчаток, дружина. А батьки втратили у цій війні єдиного сина. Роман Корець працював у відділі освіти Любешівської райдержадміністрації. Колеги та знайомі пам’ятають його, як дуже чуйного й доброго молодого чоловіка. І – патріота своєї держави.

Як йдеться у групі Любешів справжній, похорон Романа Корця відбудеться сьогодні близько 17:00. Коли виїзджатимуть автобуси від адмінбудинку - поки точно невідомо.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus