USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Трьох волинських міліціонерів відзначили державними нагородами

7 Вересня 2015 18:55
Відповідно до указу Президента України медалі «За врятоване життя» та «Захиснику Вітчизни» вручено трьом волинським правоохоронцям.

Нагороди працівники міліції отримали за сумлінне виконання службових обов’язків, відданість Присязі та українському народові, а також за мужність і відвагу, проявлену у безпосередній участі в антитерористичній операції на сході України.

Про це повідомили у прес-службі вілинської міліції.

Начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Петро Шпига привітав правоохоронців із почесними відзнаками та вручив старшому сержантові міліції Вадиму Бринчуку медаль «За врятоване життя».

Окрім того, дві державні нагороди – медалі «Захиснику Вітчизни» – з рук очільника головного правоохоронця Волині отримали лейтенант міліції Сергій Дем’янов та молодший сержант міліції Сергій Булік.

«Ці нагороди – яскравий приклад гідного та вірного служінню Закону, українському народові та державі у захисті її територіальної цілісності та незалежності. Дякую вам за те, що під час виконання службових обов’язків ніхто і ніколи з вас не дозволив собі засумніватися, проявити нерішучість або легкодухість. Ви – Герої, і достойні сини України», - сказав Петро Шпига.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus