USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинянина під хатою стоїть БТР

15 Квітня 2015 11:21
Мешканець гірничого міста Михайло Качорок довів, що військова техніка може стояти під хатою у кожного. Треба лишень захотіти.

Місяць тому нововолинський автомайстер запропонував 14 бригаді у Володимирі-Волинському свою допомогу, - повідомляє «Нововолинськ діловий».

Забрав на відновлення 4 одиниці техніки: три розвів іншим майстрам, а за БТР взявся сам. Щоправда, біля машини довелося попотіти і двом його помічникам.

- Таке враження, що військову техніку цілеспрямовано знищували, - розповідає Михайло Качорок. - Лише в цьому БТРі обидва двигуни "застукали" і були розморожені. Довелося нам самотужки шукати запчастини і приводити бойову машину до ладу.

- Витратили 26 тисяч гривень з власної кишені. Це той вклад у розвиток нашої армії, який ми сьогодні спроможні зробити. Вважаю, що сприяти солдатам у війні з Росією - це обов'язок кожного українця!



Михайло Качорок (зліва) та його помічник за хвилину до прощання із залізним бойовим товаришем)



Фото, відео - Андрій Сорока
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus