USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Українці, які перебувають в лікарнях РФ, - не полонені, а сепаратисти?

4 Січня 2015 18:01
У російських лікарнях перебувають близько тисячі поранених бойовиків "ЛНР" і "ДНР" .

Про це заявив заступник керівника інформаційно-аналітичного центру (ІАЦ) РНБО Володимир Полевий.

"Є необхідність прокоментувати заяву російської правозахисниці Олени Васильєвої про те, що на території РФ перебуває близько тисячі українських полонених. Ми вивчили документи, надані Васильєвою і вони свідчать лише про одне: у Росії знаходяться поранені громадяни України. У документах зазначено прізвище громадянина України, місце де він лікується, характер поранень", - сказав він.

Зі слів Польового, в Росії діє така ж процедура, як і в Україні, коли при надходженні людини з вогнепальною зброєю лікарі повідомляють правоохоронцям, які ставлять їх на облік жертв відповідних злочинів, наприклад, про нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

"Це може свідчити тільки про одне: що в Росії проходять лікування бойовиків незаконних збройних формувань так званих "ДНР" і "ЛНР", - резюмував Полевий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus