USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В зону АТО відправляють броньований Fiat від волинян

12 Вересня 2014 10:34
Військовослужбовцям з Волині, які несуть службі в зоні АТО, надходить допомога від земляків. Небайдужі до долі бійців та їхніх сімей волонтери, громадські організації, благодійні фонди, прості громадяни.

Нещодавно благодійний фонд «Волинь-2014» перерахував майже 100 тисяч гривень на закупівлю необхідних матеріалів для потреб волинських військовослужбовців та їх сімей.

Зокрема, прикордонникам благодійники придбали шини та акумулятори до вантажних та легкових автомобілів, які відправляються в зону АТО на суму 93 тисяч гривень.

Військовослужбовцям 51-ї окремої механізованої бригади, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції, найближчими днями буде замовлено 1000 спальних мішків за кошти фонду.

Для потреб військової частини придбали автомобіль FIAT SCUDO, який оброньовується та відправляється в зону АТО.

Не залишили поза увагою благодійники й мужніх волинських воїнів-танкістів, які в нерівному бою підірвали один російський танк Т-72, а ще два втопили в болоті.

ЧИТАТИ ЩЕ: БОЄЦЬ 51 БРИГАДИ ЗАМАНИВ ВОРОЖІ ТАНКИ В БОЛОТО. ПОДРОБИЦІ

Військовослужбовець 51-ї ОМБ Микола Тишик одну з бойових машин супротивника витягнув з болота за допомогою троса і повернувся на ній в табір.

Сьогодні меценати благодійного фонду «Волинь-2014» прийнято рішення нагородити український екіпаж цінними подарунками.

Допомагають меценати й сім’ям військовослужбовців. За їх кошти, в помешкані родини загиблого в АТО Володимира Іщука, встановлюють індивідуальне опалення.

Окрім цього, волинські бійці отримують величезну допомогу від волонтерів.

Як повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці Константин Зінкевич, володимир-волинські волонтери допомагають споряджати на передову бійців 51 бригади.

«Придбали ми німецького обмундирування та британські берці більше як на 2500 Євро. І відразу споряджаємо бійців у дорогу. Дуже фахово до цього питання підходить командир розвідроти. Напакували йому кілька мішків форми, берців, ще й рюкзаки з підзорною трубою! Зараз таких підрозділів 51-ї з Володимира відправляється на схід багато. Намагаємось встигати. Але забезпечуємо зараз не лише 51-у!», - пише волонтер.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus