USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинь попрощалася з Героєм Іваном Сотником

7 Травня 2015 09:51
На Волині поховали бійця АТО, добровольця Івана Сотника, автора "Заповіту патріота", - інформують наші колеги з Радіо Свободи.

"Він був життєрадісною людиною і вірив завжди в те, що робив. Завжди усміхався, жартував над будь-якою ситуацією", - таким його запам'ятають друзі, колеги, знайомі.

Іван Сотник був відомий як активний дописувач Facebook. В одному з останніх постів, який уже назвали "Заповітом патріота", Іван написав: "Якщо ти думаєш, що в твоєму містечку тихо... ти свідомо помиляєшся – це до першого вбитого друга, до першої жалоби у твоїх знайомих, до першої повістки, першого вибуху на зупинці ТВОГО міста".



Він пішов добровольцем. Він - один із тих, хто розумів війну "без прикрас": без героїзму і показового патріотизму. Бо "война - это кровь, смерть, оторванные руки, ноги, головы. Война — это искалеченные судьбы", - так вважав справжній Герой України, уродженець Волині Іван Сотник, який помер у лікарні, отримавши поранення в голову.

Нагадаємо, волиняни на колінах вшанували пам'ять загиблого земляка-добровольця із батальйону «Донбас» Івана Сотника та встеляли дорогу, якою везли тіло героя, квітами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗАГИБЛИЙ ІВАН СОТНИК ОЧИМА БОЙОВОГО ПОБРАТИМА

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus