USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк буденний: вулиця Бенделіані

28 Грудня 2014 19:00
Одна з вулиць мікрорайону ЛПЗ отримала ім’я на честь льотчика-винищувача, сімдесята річниця з дня героїчної смерті якого, минула цього року.

Внутрішньоквартальна проїзна вулиця, паралельна з магістральною Боженка, простяглася від бульвару Дружби народів до вулиці Станіславського. Виникла у 1970-их роках під час забудови мікрорайону для працівників підшипникового заводу. Окрім типових для того часу багатоквартирних житлових будинків, на вулиці розташоване Вище професійне училище №9, а також торговельні заклади.

Вище професійне училище №9
Вище професійне училище №9
Свято-Іллінський храм УПЦ – вигляд з вулиці Бенделіані
Свято-Іллінський храм УПЦ – вигляд з вулиці Бенделіані


У Луцьку, як у місті, авіаційна історія якого налічує майже 100 років, є чимало вулиць, названих на честь відомих авіаторів. Детальніше розповідає Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ».

Вулиця названа на честь радянського льотчика-винищувача, Героя Радянського Союзу Чічіко Кайсаровича Бенделіані. Варто зауважити, що свій останній повітряний бій Бенделіані провів 20-го липня 1944 року у волинському небі в складі 54-го Гвардійського винищувального авіаційного полку 1-ї Гвардійської винищувальної авіаційної дивізії 16-ї повітряної армії Центрального Фронту, беручи участь у військовій операції з форсування річки Західний Буг. У цьому бою він зумів збити ворожий літак FW-190, проте потрапив під вогонь німецьких винищувачів. Смертельно поранений льотчик зумів посадити підбитий літак, після чого помер на руках піхотинців, які його підібрали.

На той час відважний пілот здійснив понад 400 бойових вильотів, особисто збив 12 та у групі 20 ворожих літаків, воював під Сталінградом та на Курській дузі.

Чічіко Бенделіані
Чічіко Бенделіані


Героя спочатку поховали на кладовищі у селі Битень Ковельського району, потім перепоховали на кладовищі у селищі Голоби Ковельського району. У 2008 році донька Героя Джульєтта Бенделіані разом з грузинською делегацією перевезла прах батька на Батьківщину, де він був перепохований у столиці Грузії Тбілісі на Сабурталінському кладовищі.

Пам'ятні знаки на честь Чічіко Бенделіані встановлені у Битені, Голобах, на меморіальному комплексі Вічної Слави у Ковелі, а також на Стелі Героїв Радянського Союзу на вулиці Шопена, у Луцьку.

Знак на стелі Героїв Радянського Союзу на вулиці Шопена в Луцьку
Знак на стелі Героїв Радянського Союзу на вулиці Шопена в Луцьку
Знак на місці смерті Героя на узбіччі траси Луцьк-Ковель біля села Радошин
Знак на місці смерті Героя на узбіччі траси Луцьк-Ковель біля села Радошин
Знак на меморіальному комплексі Вічної Слави в Ковелі
Знак на меморіальному комплексі Вічної Слави в Ковелі
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 54
Організація "ОВАЛ✈" Показати IP 28 Грудня 2014 19:31
Репортаж Ковельського Регіонального ТБ про Чічіко Бенделіані в офіційній спільноті Організації Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ✈" - https://vk.com/video-4252783_171260739 .
WWW Показати IP 28 Грудня 2014 20:16
Депресивний район...
Любі свині Показати IP 28 Грудня 2014 21:15
Кому в жизні не везе той живе на ГеПеЗе!!! ( Я грамотний, не переживайте. Просто мова оригіналу :)
Gala Показати IP 28 Грудня 2014 21:28
Даремно Ви так - в плані комфорту зручніший чим більшість районів міста: вся інфраструктура на одному "пятачку".
то то Показати IP 28 Грудня 2014 22:41
коментар було видалено
от такої до то то Показати IP 15 Грудня 2019 19:24
Ну ні як не може жити спокійно Луцьке ВПУ-. Постійно воно знаходиться в центрі негативних подій вже не перший рік.І весь час це пов*язане з його директорами. За останні десяток років керувало училищем П*ять директораів. І не один з них не пішов з посади без скандалу. А двох посадовців навіть було засуджено за фінансові махінації. І, якщо один з них після суду пішов "тихесенько" на пенсію, то Батов умудрився залишитись в училищі на посаді викладача. Уявіть собі: ЗЛОЧИНЕЦЬ ще і досі працює в навчальному закладі. Нонсенс! Але, прочитавши статтю "Обезголовлене училище" в газеті "Хроніки Любарта", приходиш до висновку, що тут не має, чому дивуватись. Любі питання у нас в Луцьку можна вирішувати не за законом, а "по понятіям". Так само, як і за часи правління... . Ймовірно, чоловік вже святкував перемогу , тріумфу не було меж , пропхули так назвали без виконання обовязкових умов в "конкурсі". Але... джекпот . Сьогодні в училищі масово почали "спливати" нові ще не оприлюднені"справи" самого джекпоту , його попередників, наступників, управлінців...фальшивих судів па правопохоронців . З часом те "нове" вийде з стін училища і стане надбанням громадськості. Буде цікаво....
Крук Показати IP 28 Грудня 2014 23:25
Цікава довідка про Людину, на ймення якої названа вулиця.
Юрій Показати IP 29 Грудня 2014 00:39
Любі свині , М&S на мою думку панове ви помиляєтесь у своїх вислювлюваннях, досить гарний і практичний район , так міліонери тут не мешкають, тут - звичайні роботяги, але інфраструктури вистачає.
вдв до Юрій Показати IP 29 Грудня 2014 01:40
не переживайте скоро не буде нiякоii інфраструктури
вдв Показати IP 29 Грудня 2014 01:38
пам'ятники ше стоять, невже, Слава Майдану !!! скоро пiдуть валити
Карен Показати IP 29 Грудня 2014 07:26
Це що Новороссія???
Ваня до Карен Показати IP 29 Грудня 2014 09:28
А ти була в районі ДПЗ? Що називаєш Новоросія. У нас там ремонт доріг всі інфракструктури, порядок. Ходить море маршруток і тролейбусів. Ти, що рахуєш 40 квартал кращий, там одне бандитство. Поліклініка поруч, церква,школи 3, магазини ,аптеки все поруч. Запрошуємо ти звідки з полесся прибула в Луцьк
я Показати IP 29 Грудня 2014 10:25
мій рідний район)))
загадка до я Показати IP 29 Грудня 2014 21:40
Цілком погоджуюся з Вами. Район досить зручний та комфортний. Фото, звичайно, не найкращі, але це, звісно, хто, що хоче бачити. Хоча до центру не найближче, але зручний доїзд - багато маршрутних таксі, хороша дорога. А стосовно вислову "Кому в житті не везе, той живе на ГПЗ", то це просто заїзджена фраза і говорять її здебільшого так - по інерції. бо десь колись від когось почули!!!
WWW до загадка Показати IP 29 Грудня 2014 22:38
Якраз фото професiйнi, повнiстю пiдкреслюють клiмат даного району мiста.
Анонім до WWW Показати IP 31 Грудня 2014 18:10
Студентів Вищого професійного училища №9 міста Луцька змушували сплачувати за кожен місяць проходження практики половину мінімальної зарплати на рахунок навчального закладу. Про це йшла мова під час судового засідання у Луцькому міськрайонному суді з розгляду справи про незаконну вимогу оплати за навчання у державному навчальному закладі його директором Геннадієм Батовим. Як стало відомо з показань свідків, студенти училища впродовж кількох років були змушені сплачувати за кожен місяць практики 50% від мінімальної заробітної плати. При цьому така вимога ставилася незалежно від того, чи платили студенту за місцем проходження практики якісь кошти чи ні. У 2009 – 2012 роках, коли училищем керував директор Геннадій Батов, така практика поборів зі студентів набула постійного характеру. Так, майстри, відправляючи студентів на практику, доводили їм до відома про необхідність заплатити гроші на рахунок училища. Сума мала дорівнювати 50% мінімальної зарплати. Однак, більшість студентів відмовлялися платити таку суму, оскільки жодних грошей під час проходження практики на підприємствах не отримували взагалі. Тому студенти обмежувалися переважно перерахунком різних сум, переважно в районі 100 - 200 гривень. Крім того, в училищі набула поширення практика масового збору благодійних внесків. Так, за свідченнями студентів та батьків, у серпні 2010 року в якості благодійної допомоги до них була доведена вимога: перерахувати 1400 грн. на розрахунковий рахунок в якості «благодійної допомоги». Крім того, деякі свідки повідомили, що директор особисто телефонував батькам та просив перерахувати 1400 грн. до вересня 2010 року. У разі неспроможності сплатити такі кошти одноразово, необхідно було написати заяву про розстрочку платежу. У серпні 2011 року директор Геннадій Батов зібрав студентів і сказав, що всі вон мають сплатити благодійний внесок – 1800 грн. При цьому він зауважував, що сплачені кошти будуть оформлені як «благодійні внески». Адвокат Геннадія Батова натомість надав суду копії наказів директора, в яких заборонялося самостійно перераховувати кошти за практику студентам-практикантам. Крім того, за запевненнями адвоката, кошти благодійного фонду йшли на виробничі потреби, зокрема, на ремонт спортивного залу. Богданець з своїм " правельним " баченням... проводив РЕМОНТ по РЕМОНТУ списуючи кошти в тому числі на придбання квартири на ДПЗ панькевичу ,
вулиця, вулиця ... Показати IP 30 Грудня 2014 18:21
Вулиця, як вулиця. Район, як район. Нічим не гірші від 40-го, 33-го. А те, що на фото фігурує обдерте училище - вини вулиці і району не має. А чому обдерте? - потрібно запитати у керівників цього закладу. Тільки нехай не бідкаються на відсутнісь коштів. "Благодійні" внески батьків учнів училища були найбільшими в області. Використовували б їх за призначенням - училище було б окрасою району.
захід на мікрорайоні до вулиця, вулиця ... Показати IP 31 Грудня 2014 17:46
Готуємо смітники . В новому 2015 р. - люстрація для впу-9- виловлюємо в тому більш подібному, на свинарник чи корівник у розваленому з часів СРСР колгоспі , а ніж училище . І всіх... деревяних , голубих , овечок і барана - будемо люструвати !!!
іде коза рогатая ... Показати IP 1 Січня 2015 01:55
і на оновленій Прощавай 2014 ! Проскав педальний конь в пальто і лаптях швидко , а як пришпорили поскидав : Сашу К.; Славку П ; Наташу Н ; Сашу Х ; Свєту М ; Юліана Т ; Вову Б зміни будуть і 2015 в рік синьої вівці - синім , до посинія , деревяним синякам , ... покаже козью морду !!! Старий 2014 - бувай ! Новий 2015 - наступай ! В добрий час ! За щасливе майбутнє , ...ще не вмерла ... ! Слава Україні !
...пів бока облупимо Показати IP 1 Січня 2015 20:08
Ми , про порядки ВПУ-9 багато знали, терпіли кілька років цей сором * воно * не тільки крало , а ще й з такими самими другами - вчителями- господарниками- майстрами, охоронцями в училищі постійно пиячили . Нечисть яка ряно його захищає у самої гріхів не менше- коньяк , шоколад-цукерки , конверти євро - долярами, м"ясо , яйця, сметану, молочко, маселко, картопля , і.т. д.дуже любить даремне сільське ,а ще золоті ланцюжки та інші прикраси ,... Дідівськими мозолями , батьківським потом , материнською працею здобуте; давно пора таких нахалюг гнати чекай і до вас після свят прийдемо !
достовірні факти Показати IP 2 Січня 2015 18:36
допомога для АТО 08.11.2014 19:54:10 Мельнику А. А від Партії Регіонів і не тільки йому постійно пригадується вислів працівниці центру зайнятості:Кучмук Р. Є.: " За ті гроші, які ми перерахували ЛВПУ, можна було б побудувати ще одне училище". - Чому ЦЗ не поцікавився використанням цих грошей? (Мишковець С. Є . багато знає про нецільове використання і мовчить ... треба бути , або непорядною людиною-тихо відсижуватись коли формується немаловажлива громадська думка про заст. ГУБЕРНАТОРА , або божевільною і поплатитись положенням в суспільстві за ов-ова /некрасова батов , о...ов - путінських КАЦАПОВ-внутрішніх ворогів ще страшніших за зовнішніх ...) Чому не відреагували на скарги працівників училища, слухачів курсів про розкрадання та привласнення цих мільйонів грн. дуже потрібних для АТО грошей "кеоівніками" з того = училища = яде вже давно потрібно реорганізувати в ВИЩУ ШКОЛУ ЗЛОДІЙСТВ? Хто забороняє сьогодні провести перевірку використання цих коштів? Притягнути до відповідальності за нецільове використання державних коштів. (Свідки є в наявності і мають бажання показати все ....). Чи не "пахне" в цих аферах табличкою ділення? - Якщо ні, - то ... КРУ, СБЕЗ, прокуратура, суд: - незаконно використані кошти повернути державі і .... "побудувати ще одне училище", або передати на підтримку АТО,...... Успіхів! (Тільки не в закритті афер, а в поверненні державі крадених училищними аферистами коштів ). вистачило на всіх? до по темі 24 Жовтня 2014 19:52 відповісти +2-0 Щось не спішать цікавитись куди "рухнули" мільйони грошей ЦЗ, виділених училищу на навчання незайнятого населення. Невже вистачило на всіх?
народний люстратор Показати IP 3 Січня 2015 21:13
Оргосередок висловлює подяку - за надану інформацію ... з конкретизацією вказуючою : П. І. п Б. - особи якій вручено хабар ; дата вручення ; деталі про інше - мобільний телефон (модель , ціна ) ; плюс сума готівкових коштів ,...; ...ноутбук ... ; побутова техніка плюс золоті прикраси ; запчастини до автомобіля ...; с \ х продукція адреса на яку доставлена ; ...ПРОСИМО ще надавати інформацію через перевірені канали !!! КОНФІДЕЦІЙНІСТЬ ГАРАНТУЄМО !!!
хлопчик помагай Показати IP 4 Січня 2015 21:15
коментар було видалено
3.14гданець до хлопчик помагай Показати IP 5 Січня 2015 19:33
У Луцькому вищому професійному училищу 36 дітям-сиротам не виплатили допомоги при працевлаштуванні та для придбання навчальної літератури і одягу. Про це IA ZIK повідомили у прес-службі прокуратури Волині. Луцькі прокурори провели перевірку дотримання вимог законодавства, в діяльності Луцького вищого професійного училища щодо забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З’ясувалося, що всупереч закону цьогоріч не працевлаштовано двох випускників училища з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. А 36 таким учням навчального закладу не виплачено допомоги при працевлаштуванні та для придбання навчальної літератури і одягу. Задля усунення цих порушень прокуратура внесла подання директору Луцького вищого професійного училища. Наразі права дітей поновлені. Їм виплатили 30 тисяч гривень належної за законом допомоги. Двох винних у порушеннях прав дітей посадових осіб училища притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
?? до 3.14гданець Показати IP 7 Січня 2015 20:50
Хто ті двоє винних?? 30 тисяч на 36 учнів чи на кожного по 30?? Куди планувалась "невиплата"??
бартер до 3.14гданець Показати IP 9 Січня 2015 19:16
Кругленька сума. І як вирішилась заміна кримінальної відповідальності на дисциплінарну?
ПРАЦЕВЛАШТОВУЄ ФРАНЦ до бартер Показати IP 7 Лютого 2015 20:18
коментар було видалено
псам і свиням Показати IP 4 Січня 2015 21:28
Майдан змінив українців і повинен змінити Україну. Такі явища як корупція та хабарництво повинні жорстоко каратися – не тільки щоб покарати винних, а й з метою профілактики, щоб іншим було неповадно. Хоча боротьба з хабарництвом в сфері освіти не є основним завданням Антикорупційного об`єднання . Так ,що дані про"заступничків" їхні труди для отримання 100% - ЗА ( одноголосно) . про тиск...,вирахування тих хто наважився проголосувати , як інакомислящий . Це їх голос - право на самоповагу _ у відміну від тварі , яка в агонії під покровом ночі вивизить з ЛВПУ тонами все підряд , що треба і не треба. Підібраний на помийці - в князі. Тяжка шапка мономаха !?...поклон . песенка спета ... з поросячим визгом і собачою брехнею - пліс нафіг , остолопи ...
КОЗА до псам і свиням Показати IP 7 Січня 2015 18:59
"Рогатая" іде НОВИЙ КОМЕНТАР Вчора о 16:35:46 Знову наступив рік якоїсь скотини. А всім хочеться жити, як живуть нормальні люди: без злодіїв, аферистів, казнокрадів, ... Є надія, що "рогатая" попре все це з училища і хвостиком підмете. "Все це" вже давно набуло аромату напарника рогатої в осінній період. Про аромати : буде пізніше...
по щастя до КОЗА Показати IP 8 Січня 2015 19:35
У прихід з КОЗОЮ вірте : це на щастя . Бо ..."Де Коза ходить , там жито родить Де Коза ногами , жито копами... Де Коза рогом , там жито стогом. Де небуває , там вилягає " ТОМУ ХОЧЕШ ЧИ НІ , а мусить у 2015 р. пофортунити не тільки на Козу , а й на щось потужніше !
словом і ділом до псам і свиням Показати IP 12 Січня 2015 19:10
Українці підтримують розстріл продажних чиновників 5 січня 2015, 11:39 Більше третини українців підтримують ідею розстрілу за корупцію. Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного на замовлення ZN.UA Київським міжнародним інститутом соціології, інформує «Слово і Діло». Зокрема, більше, ніж кожен третій громадянин України вважає, що «найкращий спосіб боротьби з корупцією – розстрілювати (як в Китаї)».\\\\\\\\\\\\\ Пристрілювати продажних москальських холуїв - підтримує ( 97 %) ще більше українців .
Вирішуємо проблему Показати IP 5 Січня 2015 18:37
Одна з немаловажливих проблем вулиці, як і району, міста: горе - художники. Розмальовують все, що попадає під нерозумні руки. Вирішити цю проблему без адміністративного втручання неможливо. Потрібно ввести чітку систему штрафів і навіть кримінальну відповідальність за "художества". Місяць конкретної щоденної роботи міліції з громадськими організаціями дасть перший позитивний результат. Якщо батьки заплатять суттєвий штраф - у них в той же день знайдеться час і можливості роз*яснити своїм чадам, що розмальовувати стіни будинків, магазинів, .... НЕ МОЖНА! Результат не заставить себе чекати. А якщо силами штрафників повитирати "художества" - місто набуде зовсім іншого вигляду.
не викручуй руки Показати IP 9 Січня 2015 20:12
ШТРАФИ - кусаються !!! Пробач , але вирішувати проблеми з такою недалекою людиною - результату -ту- ту = не буде . Бо в чіткій системі відпрацьованій , " волохатими " руками , а вони поки , що стоять сильніше за ті які тобою названі нерозумними руками. ... Ти уявляєш катастрофу - попандос , збитки для проплати - МІСЯЦЯ конкретної щоденної робори МІЛІЦІЇ ; в підвязці з якимись організаціями , адміністративним втручанням ???!!!!!???..., - ти рахуєш , що в тих лапах . ще мало ???!!!! ??? Та так фашисти не робили ,- ти - маньяк , ти - кат пригніченого народу . З твоїм світоглядом , баченням вулично-районних , міських проблем ,... ходи собі тихенько , витирай , що не подобається - країна набуде іншого вигляду . Часу шкода , можливість роз"яснити марна,але памятай ТИ в боргу неоплаченому перед тими побитими такою горем-бідою, як Ти і ЧІТКОЮ -горе-СИСТЕМОЮ батьками,дідами їхніми нівчому невинними внуками і дітьми .
до ворожки не ходи Показати IP 12 Січня 2015 19:33
на двоє бабка ворожила Гадалка З початком другого півріччя 2014-2015 н.р. навчального року ситуація в училищі зміниться на краще. Мікроклімат в колективі стабілізується. Токарна майстерня перестане бути місцем збору угрупувань, ділків, конструкторів, ... Керівники училища не будуть випробовувати свої фізичні здібності на працівниках господарської служби. Майно та матеріальні цінності будуть використовуватись за призначенням. Гроші не будуть розкрадатись. Управління освіти та інші високопосадовці різних часів знімуть ембарго з розслідування училищних злочинів. Правоохоронці добросовісно проведуть розслідування та повернуть училищу крадене. Матеріальні блага поллються в училище рікою. Училище поверне собі колишню славу! - Можливо. На двоє бабка ворожила. Відповісти Франц Іванович - волочи спирт , по любасіку кваснем ... коту завгосп ввалить... Відповісти , а нам татарам - шо водка , шо кулемет ,- лиш би з ніг валило .
Будьмо! до до ворожки не ходи Показати IP 12 Січня 2015 20:33
За таке пророцтво спирт повинен бути якісний. Не такий, як для майстрів чи господарників. І щоб ноги не відбирало, як у перевіряючої по охороні праці.
запахло смаленим Показати IP 20 Січня 2015 17:46
Нарубали мужики Сьогодні, 17:39 Кажуть люди ,справжній українець має - побудувати хату , виростити сина . посадити ... . Допомагали Галі ,- її засудили не ..., тільки спромоглись Гену контуженого поки, що підранили,повелителя для 3.14...ра-холуйця вже раз засудили, ще не ...;не допустимо здійснення третього промаху для Вови-запроданця з його організованою злочинною групою має бути - ПоЗа ( За= засудили /міняємо доданки місцями/ По -посадили дерева , ...и в дальний путь , на долгие года ... ) Відповісти
за роги на роги до запахло смаленим Показати IP 24 Січня 2015 21:50
З приходом аникорупційного комітету . Потужні звязки з злодюгою - Кравчуком ; багатенький Буратіною - Романюком ...іншими... ляльководами... лопнуть бульками з запахом на воді. ... фортуна...2015 , що вже має твердий...намір повернути... некомпетентних хе*овніків -ЗАДОМ ! Ваше місце - на смітнику історії ...послід від Кози ...
територія привидів Показати IP 20 Січня 2015 22:01
Територія училища за часи * господарювання * в ньому Романюка В. В. ( поганяло " Циклоп" він же " Леший" він же " Демянюк" ) повільно , але впевнено перетворюється на площадку , що нагадує зону панування привидів . Спочатку зникли з господарчого двору : курилка , сама огорожа двору ," їжаки " з тонами металу в кругляках діаметром ! 100 - 220 мм. !!! Повірочна плита з високим класом точності (вагою більше пів тонни ) з під самих воріт гаража , а з складів і гаража - партії матеріальних цінностей *** сроком так мінімум від п*яти років ... і загалом на від 10 до 15... Вміє "госодар" вивозити і вдень і вночі . Останнім часом в основному під "кришою" Псалтири С.С. по ночах . Вчить... і водить , як сліпого коня, формального заст. директора по АГР від ПР , і вводить в курс діла - на гарну іномарку і тд. Тож повернемось до питання , чому в нахаб так "розвязані" лапи??? - Тому , що в нечистих на руку херовніків , пряма залежність подільників . ...Вставляв батов , металопластикові двері на центральному вході ( ЗА ЦІНОЮ СРІБНИХ З ПОЗОЛОТОЮ ) - богданець ...приймав ВСЕ без претензій і зауважень , а там " т₴мний ліс " ВСЮ чудесію приймав з словами : " Я.приймаю - я.відповім ..." І ось у результаті своєї залежності - безпорадності , профнепридатності докерувались. ПОРУЧ з позолоченим центральним входом - ФАНЕРОЮ /плитою юесбі/ ЗАСКЛЕНЕ - вже другий рік - ПАРАДНОГО ВХОДУ вікно ... Лице ЛВПУ має ... правий глаз - фенерой заколочен . а "сельсовет" не работает совсем... Там чудеса - там леший бродит ,... й русалки : батова,максимчук...на гілках сидять ...
вибір Показати IP 22 Січня 2015 21:29
Про ВПУ - 9 , Луцьке впу. Немали ще винуватці справжньої біди . ? ! - ... . Біда навчить . Вони зариваються - і отримають . Зухвалості свавільщиків , як тій ниточці , - логічне завершення , рано чи пізно прийде . Не брали ті руки і ржевого цвяха. - Тож , раз не брали - справжньго покарання , не мали . Хвайні квартири , автомобілі ... ,- за державний кошт , за кошти батьків і дітей . Спокійно дивимось в очі ...- бо то синочкам і дочкам від турботливих хамів.************* Тема зовсім іншого напрямку - в колег по роботі , знаючи , що за їхні гроші придбаний електричний кабель (кооператив "Віра") . На охороняєму обєкті / охоронці по сумісництву , вантажники , " атасери ", собутильники .../ КРАДЕМО !!! Сміємось - доказати треба . Руки не брали , а лапи рвали... плюємо ми на них , хай мають перебої в енергопостачанні - вихід з ладу побутової техніки , нерви . Нагло дивимось в очі ... Вова богданець - приємник ( був заст . директора в г.ф . батова - засудженого зека , - без угрезінь совісті прийняв заклад покриваючи величезні недостатки , і ще зека батова на посаду викладача . Радник , засуджений за КК України . Без права займати будь які посади в навчальних закладах ) ходить по училищу,як павлін розпустивши хвіст ... - руководжу лапами ! Вміє - призначаєм на посаду чи посад...
факт до вибір Показати IP 30 Січня 2015 21:17
Рука руку миє. Чи возилися б стільки часу з зеком ті, хто відповідає за освіту, якби разом не крали, не брали хабарі, .... ?
починається на Б Показати IP 4 Лютого 2015 21:43
7483 02 лютого, 16:57 Ну ні як не може жити спокійно Луцьке ВПУ-9. Постійно воно знаходиться в центрі негативних подій вже не перший рік.І весь час це пов*язане з його директорами. За останні десяток років керувало училищем чотири директора. І не один з них не пішов з посади без скандалу. А двох посадовців навіть було засуджено за фінансові махінації. І, якщо один з них після суду пішов "тихесенько" на пенсію, то Батов умудрився залишитись в училищі на посаді викладача. Уявіть собі:ЗЛОЧИНЕЦЬ ще і досі працює в навчальному закладі. Нонсенс! Але, прочитавши статтю "Обезголовлене училище" в газеті "Хроніки Любарта",приходиш до висновку, що тут не має, чому дивуватись. Любі питання у нас в Луцьку можна вирішувати не за законом, а "по понятіям". Так само, як і за часи правління Януковича. Шкода тільки Володимира Романюка. Ймовірно, чоловік вже святкував перемогу в конкурсі. Але... Відповісти 0 джекпот 02 лютого, 18:47 Призначивши директором училища Батова, Попович з Грушкою надіялись, що знайшли джекпот - виявилось і.... (інше). Сьогодні в училищі масово почали "спливати" нові ще не оприлюднені"справи" самого джекпота, його попередників, наступників, управлінців. З часом те "нове" вийде з стін училища і стане надбанням громадськості. Буде цікаво.... Відповісти 0 аран лядь Сьогодні, 20:48 Стара любов , а не ржавіє ...Всі читаюючи " Хроніки Любарта " стикаються з викладачем Світланою Сидник яка "лічить" , що буцімто потрібно непотріб -богданця знову на посаду директора ( бо він бар в училищі зробив ...) а в ті важкі часи коли БАРУ і БАНІ не було, мусили в світлицях знань ,- препараторських і пити , і каву , і перд****** , і гонорейку лічити...) . Буде все на Б... : баня , директор б... , б ...сидник порядки наводити .
охорона здоров*я до починається на Б Показати IP 4 Лютого 2015 22:01
коментар було видалено
чи Т и Д Показати IP 4 Лютого 2015 21:51
аран лядь Сьогодні, 20:48 Стара любов , а не ржавіє ...Всі читаюючи " Хроніки Любарта " стикаються з викладачем Світланою Сидник яка "лічить" , що буцімто потрібно непотріб -богданця знову на посаду директора ( бо він бар в училищі зробив ...) а в ті важкі часи коли БАРУ і БАНІ не було, мусили в світлицях знань ,- препараторських і пити , і каву , і перд****** , і гонорейку лічити...) . Буде все на Б... : баня , директор б... , б ...сидник порядки наводити .
нехай ще саша навчит до чи Т и Д Показати IP 10 Лютого 2015 22:34
коментар було видалено
станція " Півники " Показати IP 8 Лютого 2015 09:21
результат 07 лютого, 19:53 Спригуєм!!! Хто не встиг , далі пуск під укос. Бачиш, геньо, як ти накерував. Тепер всі училищні "подвиги", включаючи інтими бачить світ. Не бачать тільки твої кришувальники і не дають бачити правопохоронцям. Але це не довічно. Ти вже й сам розумієш. Щось не весело тобі останнім часом. - Сам винен. І відповідати будеш сам. Перспектива увильнути - 0,0. Один Петро прорубував вікно в європу , ще один не може його знайти ,а ще один петрушка умілець - падлина підставляти , нехай лишається з тобою . Перед тюрмою
зек і К* навчать Показати IP 11 Лютого 2015 20:18
Мама Сьогодні, 10:01 Йой, Бозюньцю мій милий! І що ж то робиться в тому училищі! Оце почитала, що пишуть люди, й диву далася - ні одного гарного слова не сказано як на адресу вікладачив, так і про сам навчальний заклад. То ж куди батьки відправляють вчитися своїх дітей і кому їх довіряють?! Чому можуть навчити злодії та аферисти? Це просто жах! Відповісти 0 я так думаю Сьогодні, 10:37 Я вам так скажу. Уся ця фігня тягнеться вже давним давно. Але "крішувалося" все як директорами, так і управлінням освіти області і вищестоячими організаціями. Все було схвачено та за все заплачено. Так було, поки на посаду директора не прийшов Батов і не відчув себе царьком. Почав звільняти неугодних йому людей, які мали сміливість виступити проти нього. Думав, що все пройде тихо. Але знайшлися люди, які мали в собі силу боротися з несправедливистю, хамством, невихованістю і підлістю Батова та його приспішників. Боротьба ця тягнеться не перший рік, і кожен раз на світ вилазять все нові і нові факти злочинної діяльності училищних керівників та інших осіб, що з нимі пов"язані. Проти цієї "банди" боротися важко, але потрібно. І дай Бог цім людям, що розпочали цю боротьбу, витримки і здоро"я, щоб довести справу до справедливого завершення - суворго покарання винних
Цирк і баня богданця Показати IP 25 Лютого 2015 21:56
заключення 21 лютого, 17:12 В цілому - позитив. Спіртаган в училище! Посидимо, погомонимо, замочимо ... на панель шукати нікого не треба ...все по місцю Відповісти 0 такі л юди Сьогодні, 21:47 Єдине запитання, яке поставив новий (відносно) майстер про доцільність нікому не потрібного "ремонту" спортзалу на фоні жалюгідного стану майстерень, було блоковане замовленим головуючим клоунади. Серед не поставлених запитань були такі: 1.Ваше бачення доцільності подальшого перебування на займаних посадах Некрасової, Панькевича, які задіяні в розкраданнях коштів,матеріалів і т.д. 2.Що ви плануєте зробити для повернення училищу краденого ННВ, ПСГ, Батовим ГФ? 3.Ваше ставлення до факту перебування на педагогічній посаді засудженої за кримінальний злочин особи (Батов). Такий "хід подій" на зборах-клоунаді мабуть дуже здивував представників управління і дав повід Батову прозвітувати опікунам, що "збори пройшли в � Відповісти то як було оля Сьогодні, 15:52 Його силою тягнули на цю посаду? А гидко,що такі люди лізуть на відповідальну посаду, а потім втікають в кущі.
патологія Показати IP 25 Березня 2015 19:31
Обісрали ВАС , як кури драбину. Комусь скоро ви приглянетесь...? Не важко здогадатись, кому саме. Всі, хто починає не з краденого, починають із малого, а не з..."закладу розпусти " - тільки відкрився, а вже в має діри , і засвітився. Що буде далі?". Далі треба, відбивати напади акул ,віддати їм того крокодила ,на сєдєніє. І все буде добре. Відповісти 0 по конях 24 березня, 07:55 Повивозили все , що треба й не потрібне . Кабель електричний , електро двигуни , котли кубові водонагрівні , матеріали ... ВЖЕ дійшла черга до металевих стелажів (спустошених ХЕРОВНІКАМИ), - порізали Й З БЛАГСЛОВІННЯМ псалтири с с - ВИВЕЗЛИ ,... Відповісти 0 патологія 24 березня, 21:55 Злодійство - дія продумана, спрямована на придбання матеріальних цінностей, для декого це єдиний спосіб заробітку. Досить часто злодії страдають клептоманією. Клептоманія - паталогічно сильне бажання вкрасти що-небудь, що зазвичай не супроводжується потребою мати вкрадені предмети. В україні 80 відсотків усіх втрат фірм, організацій (в т.ч. навчальних закладів) складають крадіжки, вчинені персоналом. При цьому 97 відсотків таких крадіжок залишаються нерозкритими. Причиною нерозкриття є "ділення" краденого злодіями з "потрібними" в таких справах людьми, а також небажання керівників "засвічувати" злодійство.
прикриває спини за до патологія Показати IP 25 Серпня 2015 22:00
Лише уміло завапнякувались ці бацили , а " сірий кардинал " - Ткачук О. О. причетний до названих проблем та ряду інших мутних справ , залишився " на плаву "... ( в даний час те , що не тоне очолює ПТО Волині ) . Всі решта з управління пішли в " тінь ". ... Й так лишився один злодій - Сан Санич - дорогий !!!!!!! *
старщий рязанський б Показати IP 8 Травня 2015 22:38
питання часу Сьогодні, 22:22 Чи зуміє новий директор навести лад в училищі? Чи знову, як і папєрєднікі, заручиться доносами штатних, вже посивілих, підлабузників - популізаторів, які після звільнення кожного з ексдиректорів обливали їх лайном, миттєво забувши, що ще вчора їм лизали та підгавкували? Сьогодні ці циніки активно намагаються втертися в довіру новому керівнику. Не брезгає такою діяльністю і засуджений ексдиректор.Цей рязанський "патріот" України хватається за соломину, щоб уникнути заслуженої кримінальної відповідальності за грабування училища та держави.
кришуємо далі Показати IP 6 Липня 2015 23:27
Сьогодні о 11:17:00 Волинянин обікрав школу Училищним крадіям( див . на сайті Батов Г. Ф з Луцького ВПУ - кражі на мільйони ... факти виявлені КРУ фінінсекції сумісно з СБЕЗ ..... - нічого не повернуто ) злодіям поки " На АТАСІ " стоїть Загрева В. Я. ; Мишковець ;Романюк М .Я з с. Золочівка ; Романюк В.В. з сусіднього с. Мстишин,- по дорозі з родинного кубла мера в напрямку на Луцьк... і тому подібні нічого не загрожує_____________ Волинянин поцупив з школи монітор. За крадіжку молодику загрожує до трьох років позбавлення волі. До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про крадіжку монітора зі школи, - інформує прес-служба волинської міліції. Працівники міліції встановили: до вчинення правопорушення причетний 18-річний місцевий житель. Молодик зайшов до навчального закладу, коли там вже нікого не було. Один із кабінетів був відчинений, тож звідти спритник і викрав монітор. Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області за вказаним фактом розпочато досудове розслідування, передбачене ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер злодію загрожує до трьох років позбавлення волі. /////////////// Хоч монітор повернутий
моніторимо Показати IP 21 Липня 2015 21:42
логіка іа 12 липня, 18:37 ... маємо... тему яка останнім часом не сходить з уст в училищі і за його межами . Запроданець-зрадник богданец , отримав "дивіденти" за холуйство,за вказані прибутки він облаштував баксову огорожу на дачі ...
в некрасової з рвано Показати IP 30 Липня 2015 20:57
минуле 23 липня, 17:43 Огорожі дач ексдиректорів училища мали властивість багаторазово встановлюватись і зніматись (монтуватись і демонтуватись). Як правило, такі роботи виконували училищні "добровольці", а слідчим казали, що нічого не знають. Відповісти 0 нинішнє Сьогодні, 20:12 За підсумками роботи перших 100 днів . Можна впевнено сказати : " Осла замінили - Волом ( Володуєвичем Ралом ) не плугом , не лемешем , не культиватором , а середньовічним РАЛОМ . За таке виконання роботи - укладання плитки на центральному вході ЛВПУ ... в середні віки : батраків-виконавців довго й нудно сікли б різками , посипаючи сілью ; їхнього ...госпа - посадили б на кілок . Тому хто розпорядився за КАЗЕННІ - виконувати роботу так / за " фактом " / - просто відрубали б голову. В дальнішому все було б толком .! . " .
педагогічна зрада ми Показати IP 4 Листопада 2019 21:40
Припиніть кришувати розкрадання коштів в ЛВПУ в часи керівництва училищем Батовим Г.Ф. Через суд поверніть училищу крадене. - Мінімум три роки училище буде забезпечене фінансами в повному обсязі... Затягування часу ситуацію в училищі не виправить. "Криша" досить вікова, свій ресурс вичерпує. Проблеми затягуванням часу не пройдуть. Батов і К зобов'язані повернути крадене та відповісти перед Законом! Оце і є конкретна пропозиція.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus