USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Активісти «Фронту» відзначили Чистий четвер із граблями і мітлами. ФОТО

1 Квітня 2010 17:30
«Чистий четвер» - під таким гаслом у Луцьку відбулася спільна екологічна акція за участі активістів громадської організації «Фронту змін» і релігійної громади «Христового воскресіння», - інформує прес-служба обласної організації партії «Фронт змін».

У чистий четвер вони прибрали місця, що є обличчям Луцька, його історичною пам’яткою. Уже зранку у внутрішньому дворику на проспекті Волі, поблизу Луцької міської дитячої поліклініки №1 обкопували і білили дерева, загрібали сміття і торішнє листя.



Не гребували фронтовики спілкуванням із перехожими. Останніх заінтригувала активність молоді і дбайливе ставлення до власного міста, природи, збереження історії.



«Про хороші справи можна багато говорити. А найліпше зробити так як ми – одягнули рукавички, взяли до рук лопати, граблі, мішки для сміття і ретельно прибрали. Кожен хоче, щоб про нього говорили гарно. Але треба практично діяти», - каже голова обласної організації «Фронту змін» Олександр Пиза.



Ще одним місцем прибирання активісти обрали пам’ятник-могилу, що встановлений 10 тисячам дівчат, замордованих у концтаборах наприкінці Великої Вітчизняної війни у нинішньому парку на вулиці Потебні.



«Ми відслужимо тут панахиду. Але попередньо мусимо прибрати це місце. Це християнська акція милосердя і пам’яті. Бо, поминаючи тих дівчат, ми поминаємо всіх тих, хто загинув у роки війни. Це дуже приємно, коли є такий тісний контакт церкви і політичних організацій.



Хоча насправді, завдання священників не займатися політикою, але навчати політиків. Бо сказано, що уста священика знання бережуть…», - сказав духівник громадської організації «Фронту змін» Олег Ведмеденко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Provokator Показати IP 1 Квітня 2010 17:45
А Пиза то в фірмовій курточці ФЗ...
Коля Наф Показати IP 1 Квітня 2010 20:45
як це вони на пакетах для сміття не понаписували "фронт змін"???
Куратор Показати IP 2 Квітня 2010 10:55
Ну як же це не вшпилити? Люди попрацювали, щоб НАМ краще жилося-ходилося,а ви..... Ех, народ....
осо Показати IP 2 Квітня 2010 11:06
Не треба нарікати на народ... Всі прекрасно знають, що звичайна піар-акція і не більше. А місце прибиральників сміття ( в прямому сенсі цьго слова) і є адекватне застосування для нинішнього складу Хронту Змін. Не встигли з"явитися, а вже так "насмітили" своєю брехливою політикою.
хаха Показати IP 9 Квітня 2010 09:17
"ФеЗевцям" так і хочеться влізти з ініціативами хоч кудись.як то без них не обійдеться. хай би людяим борги по виборах повіддавали а не замилювали очі своїм "імітуванням присутності"(((( а курточки фірмові , схоже скінчились..... Все це просто СМІТТЄВА ФОТОСЕССІЯ
байда Показати IP 9 Квітня 2010 09:20
НАМ від таких прибиральників-аматорів краще жити не буде. все що їм лишилось - фантики по проспектах збирати неа більше - НЕ ЗДАТНІ. "КРАЇНУ ВРЯТУЄ неприбране г...но" ))))(і т.д.)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus