USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Анатолій Грицюк висловив співчуття полякам

10 Квітня 2010 19:28
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк висловив співчуття польському народу з приводу загибелі Президента Польщі Леха Качинського та супроводжуючих його осіб.
У співчутті йдеться:
"Мене глибоко вразила сьогоднішня звістка про загибель Президента Польщі Леха Качинського, його дружини та супроводжуючих його осіб в авіакатастрофі під Смоленськом. Це величезна людська і політична трагедія для наших друзів поляків, адже вони втратили не тільки рідних і близьких людей, а й майже все керівництво країни. Катинь, як і сімдесят років тому, збирає свій кривавий врожай з найкращих польських синів і дочок. Сподіваюсь, що хоча б ця велика катастрофа спонукає керівництво Росії як правонаступниці Радянського Союзу принести офіційні вибачення польському народу за розстріл військовополонених поляків радянськими каральними органами у 1940 році.
Польський народ завжди був поруч із українським в найвідповідальніші моменти нашої новітньої історії – під час проголошення Незалежності України, в часи Помаранчевої революції. Ми знали і знаємо, що завжди можемо розраховувати на розуміння і підтримку наших західних сусідів. Тому друга Катинська трагедія, як назвав сьогоднішні події Лех Валенса, великим болем відгукнулась у наших серцях, адже це біда наших близьких друзів. Висловлюю щирі співчуття насамперед родичам загиблих, а також всьому польському народу. Вірю, що ви, дорогі поляки, вийдете з цих випробувань ще більш міцними і єдиними. Вірю в майбутнє вашого великого народу і українську-польську дружбу. Іще Польська не згінела! Ще не вмерла Україна!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Українець Показати IP 10 Квітня 2010 20:11
Коваль коня кує а жаба і собі ногу підставляє
Narod polskiej Показати IP 10 Квітня 2010 22:05
Jesteśmy bardzo wdzięczni za wyrazy współczucia. Jesteśmy zdumieni, zaskoczeni. Jesteśmy niezwykle zadowoleni, że taka osoba, którą wyraził współczucie. Ale, powiedz nam, proszę, który jest Anatolij Gritsuk???
lola Показати IP 11 Квітня 2010 11:09
Негоже пане на чужому горі піаритися!!!
FD_28 до lola Показати IP 11 Квітня 2010 15:59
Враховуючи статус Грицюка, і його особу я б сказав, що не те що негоже, а нерозумно. Він ще б болівійських піратів до благорозумності закликав )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus