USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Балога хоче бачити волинських студентів на смітниках

9 Лютого 2011 10:09
Міністр надзвичайних ситуацій України Віктор Балога, побачивши з гелікоптера смітники біля сіл Любешівського району, запропонував волинській владі та бізнесу зайнятися сміттєпереробкою.

Свою ідею урядовець озвучив 8 лютого під час спільної наради в приміщені Ратнівської райдержадміністрації.

«От ми з вами літали по області і бачили «організовані» смітєзвалища. Це не тільки на Волині, це такий наш рівень культури в цілому по Україні», - сказав міністр.

«На моє глибоке переконання, у Волинській області бізнес серйозний і область буде давати з кожним роком кращі показники в соціально-економічному розвитку», - поділився враженнями міністр.

«Добре було б наприклад, літом організувати студентів у студзагони. І перше, що зробити: пластмасу всю вибрати і здати в переробні пункти, а все, що може перегнивати закопати і рядом зробити в кожному селі яму, куди би могли сміття звозити і стояли би контейнера, куди пластмасу кидати», - розвивав ідею міністр.

«Це буде коштувати копійки. Я думаю, що бізнес волинський це забезпечить. Це буде пілотний проект, як за копійки можна робити хороші справи», - порадив Балога.

«У нас біля кожного села ми маємо смітєзвалища і ми один другого просто не поважаємо. Студентам треба літом дати кошти, вони не мають за що жити, вони звикли працювати і літом всі по загони», - резюмував урядовець.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук назвав пропозицію Віктора Балоги «хорошою ідеєю», яку він вловить.

«Хочу сказати про заросші канали, бо ця тема мені болить. Ми цією темою займаємося чотири місяці. Ще сніг не випав – задачі вже сільські голови отримали і безробітні залучаються і добровольці. То це як вийняток, те що ми побачили, я так собі думаю», - додав губернатор волинського краю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus