USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Банки не підніматимуть відсоткову ставку для воїнів АТО

9 Липня 2014 12:08
Після закінчення АТО банки не будуть піднімати відсоткові ставки із виплат кредитів учасників воєнних дій, навіть, після завершення кредитних канікул.

Про це йшлося під час зустрічі голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта з начальником управління Національного Банку у Волинській області Олександром Бєліком.

Губернатор попросив у Олександра Бєліка офіційного підтвердження, що після завершення кредитних канікул банки не будуть відіграватися на військових, підвищуючи відсоткові ставки.

«Тут є представники ЗМІ, Ви розумієте, що я мушу це запитати, бо рідні військових до мене часто приходять з таким питанням», - звернувся до керівника банку Пустовіт.

Начальник управління Національного Банку у Волинській області запевнив, то турбуватися не варто.

«Після мобілізації банки не будуть піднімати відсоткову ставку, такого не буде», - запевнив Олександр Бєлік.

Нагадаємо, з 18-го березня 2014-го року вважається особливий період під час мобілізації. З цього часу впроваджуються кредитні канікули, коли не нараховується відсотки, пеня і не погашається кредит.

Олександр Бєлік наголосив, якщо у волинян будуть виникати проблеми із оформленням кредитних канікул, то їм необхідно звертатися управління Національного Банку у Волинській області для вирішення непорозуміння.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Семен Показати IP 9 Липня 2014 12:33
Ошукані вкладники Західінкомбанку зверталися у прокуратуру притягти до відповідальності Бєліка О. за кришування протягом 5 років Західінкомбанку, злочинного общака юри єнакієвського. Сьогодні воно розказує. як переживає за військових області. Ні стиду, ні совісті.
Вано до Семен Показати IP 9 Липня 2014 15:02
Сеня, ти що з марса прилетів чи з дуба впав ? Які ошукані можуть бути вкладники ? У всіх банках вкладники самі приходять і приносять свої чесні і часом не дуже чесно зароблені кошти і кладуть їх на депозит максимум від 3-12 місяців. Далі банк ці кошти надає "позичальникам" (кредит) терміном від 1-5-7 років. Станом на сьогоднішній день через таких позичальників як брати депутати Бондаруки (Роман ,Юра), Осіпов А., брати Кобаки, Рижук , Токарський, брати Колодяжні і т.д. , які винні банку понад 100 млн.грн. і склалася не зовсім гарна ситуація через яку банк із затримкою віддає депозити . А з 01/07/14 через банк "Хрещатик" такі вклади до 200 тис.грн. ввідаються всім у кого закінчився термін дії депозиту-- це по перше. А по-друге," шановний " Семен чи Сеня , про який ти общак тут гнида трусиш всім нам ? І чи ти знаєш смисл цього слова і чи ти хоч щось розумієш у тому що сам тут мелеш , камікадзе брехливе ?!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus