USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Башкаленко дав підлеглим останнє попередження

19 Жовтня 2010 18:18
Нині на Волині працює 315 небезпечних екологічних об’єктів – 158 з них мають статус об’єктів з підвищеною небезпекою.
Про це йшлося 19 жовтня на обласній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Як розповів начальник відділу цивільного захисту та техногенної безпеки обласного управління МНС Руслан Яручик станом на 1 жовтня на Волині функціонує 315 потенційно небезпечних екологічних об’єктів. З них 158 зараховують до об’єктів з підвищеною небезпекою та хімічно небезпечних об’єктів.
Найбільше таких об’єктів, стверджує Яручик, зосереджено в Луцьку, Ковелі та Ковельському районі.
Яручик також розповів, що із 315 небезпечних об’єктів 310 пройшли ідентифікацію. Однак ряд підприємств не паспортизували небезпечні об’єкти, які знаходяться на їх території. До цього переліку увійшли ТзОВ «Луцьккондитер», ТзОВ «Волинькисень-ЛХЗ», ТзОВ «Луцький комбікормовий завод», ТзОВ «Боніта», завод «Кромберг енд Шуберт», ВАТ «Гнідавський цукровий завод», ВАТ «Горохівський цукровий завод», ТзОВ «Рожищенський комбікормовий завод» та автозаправки ПП «Волиньнафта».
Разом з тим Яручик зазначив, що в такому разі, згідно з порядком, складаються відповідні протоколи.
«Доповідь є, ми послухали її, а далі що?.. Комісія вирішила зобов’язати керівників… Де терміни? Немає відповідального – немає терміну», – висловив невдоволення неконкретністю підлеглого заступник голови ОДА Олександр Башкаленко.
Окрім того, посадовець наголосив, що подібна комісія проводилась востаннє.
«Я на минулій комісії зробив зауваження, але ніхто ніяких висновків не зробив. Ще раз комісія буде проходити в подібному вигляді, то ми будемо вирішувати питання відносно займаних посад, або буде інше… Більше я про це говорити не буду. Я ще раз попереджаю – якщо є рішення комісії, воно повинне бути обов’язковим для всіх. Це наша крайня комісія, на яку ми збираємось і просто так говоримо », – обурився він.
Також Башкаленко заявив, що його дивує шквал телефонних дзвінків від підлеглих у день проведення подібних комісій з проханнями дозволити прогуляти нараду через ті чи інші причини.
«Я всіх попереджаю, як тільки такий дзвінок буде, то відразу можете йти у відділ кадрів», – сказав Башкаленко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Яник Показати IP 20 Жовтня 2010 09:37
черговий повітряструшувач...
Андрій Показати IP 20 Жовтня 2010 09:43
Башкаленко де швидке обіцяне відкритя 10 шахти де реформування торфозаводу? "Де терміни? Немає відповідального – немає терміну»" Ану бігом побіг в відділ кадрів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus