USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Безробітні заробляють на цвинтарях

17 Грудня 2009 11:29
Волинський обласний центр зайнятості пропонує безробітним заробити сотню-другу гривень на кладовищах області. Їм платять за облаштування та прибирання цвинтарних територій, братських могил і меморіальних комплексів.
 
Нинішнього року на Волині центри зайнятості дали заробити на благоустрої масових поховань, пам’яток історії та культурних місць понад 234 тисячам безробітних. Із них близько 65 тисяч – молодь, віком до 35 років. Близько тисячі – юнаки та дівчата до 18-ти.
 
Як роз’яснили в прес-службі обласного Центру зайнятості, громадські роботи є справжнім спасінням від безгрошів’я для безробітних, котрі не можуть знайти потрібну вакансію.
 
Скажімо, впродовж жовтня–грудня їм заплатили за тимчасову громадську працю 3 мільйони 502тисячі гривень. Зокрема, з місцевих бюджетів на оплату робіт виділено 92тисячі гривень, із Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття – 3, 3 мільйона. З кишені роботодавців заплачено 96,9 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юка Показати IP 17 Грудня 2009 11:34
у зимові місяці їм, безробітним, прийдеться не солодко, адже окрім сміття треба буде ще й завали снігу порозгрібати
seal Показати IP 17 Грудня 2009 16:38
Дуже мудрий підхід. Особливо, якщо врахувати, що у комунальних служб завжди не вистачає рук. А після сьогоднішнього снігопаду, то й взагалі варто було б безробітних залучити для розчистки тротуарів міста.
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 19:29
Прибирання - благородна справа для кожного міста і обов"язок кожного. А на фоні безгрошів"я сотня, друга за кілька годин просто знахідка. От тільки наші люди ще не звикли прибирати навіть після себе, не говорячи про інших і бажаючих працювати на такого роду громадських роботах ще треба пошукати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus