USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Безробітних спільно рятуватимуть біржа праці та священики

22 Квітня 2010 17:10
Співпраця між церквою та службою зайнятості сприятиме вирішенню проблеми зайнятості сільського населення.

Такої спільної думки досягли представники районного центру зайнятості та священики православних церков Турійщини, - інформує прес-служба Турійської райдержадміністрації .

Настоятелям храмів Турійщини розповіли про законодавчі акти України з питань зайнятості населення. Зокрема, щодо реєстрації релігійних громад у службі зайнятості, подання звітності, оплати праці та відрахування страхових внесків до Фонду страхування на випадок безробіття.

Священиків зацікавила інформація про можливість організації і проведення громадських робіт за кошти Фонду. Адже Турійщина багата храмами-пам’ятками архітектури, котрі потребують упорядкування.

Благочинний Турійської округи отець Віталій (Дуда) запропонував укласти угоду про співпрацю між благочинням та районним центром зайнятості.

Домовленостей про співпрацю також досягнуто із деканом Турійської округи УПЦ КП отцем Миколою (Даньківим).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus