USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Більшість прихильників кандидатів, які вибули, проголосують за Тимошенко, - Байцим

26 Січня 2010 16:03
«Одна з найбільш авторитетних вітчизняних соціологічних структур – Центр соціальних і маркетингових досліджень СОЦИС, вирахував, що в другому турі Юлія Тимошенко додатково до вже набраних голосів отримає 23,3%. А Віктор Янукович – лише 10,5%», - каже депутат Волинської облради, кандидат економічних наук Василь Байцим.
Центр зробив такий висновок, проаналізувавши дані власних опитувань, проведених в період з вересня 2009 року до початку січня 2010 року, включаючи результати екзит-полу І туру.
«Як результат, соціологи прогнозують перемогу Тимошенко з перевагою 2-4 відсотки голосів», - стверджує депутат облради.
За його словами, фахівців СОЦИСа насамперед цікавив перерозподіл голосів, відданих за тих кандидатів, які не пройшли до другого туру. Тобто, набрали не менше одного відсотка голосів: Сергія Тігіпка, Арсенія Яценюка, Віктора Ющенка, Петра Симоненка, Володимира Литвина, Олега Тягнибока та Анатолія Гриценка.  
«Після проведення розрахунків і наукового аналізу, соціологи з’ясували, що, за винятком симпатиків Симоненка, більшість виборців екс-претендентів на пост президента голосуватиме за лідера БЮТ.
До Тимошенко переходить майже 70% голосів, відданих за Тігіпка, 79% - за Яценюка, 82% - за Ющенка і близько 60 відсотків виборців Литвина. Підтримають чинного прем’єра майже 100% прихильників Тягнибока і Грищенка», - каже Василь Байцим.
«Як стверджує СОЦИС, у другому турі Тимошенко додатково отримає близько 25% голосів, що з урахуванням результатів І туру становить 48,4%. Янукович може розраховувати на приріст максимум 10,5%, що в підсумку дасть йому 45,8%.
Таким чином, прогнозований відрив лідера БЮТ від глави ПР сягне від 2 до 4 відсотків», - передбачає Василь Байцим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Василь К Показати IP 26 Січня 2010 16:37
Якщо лише яники не вдаряться у тотальну фальсифікацію
дідо Показати IP 26 Січня 2010 18:22
ХТО БІЛЬШЕ ПЛАТИТЬ ,ТОЙ ОТРИМУЄ РЕЗУЛЬТАТ З СОЦОПИТУВАННЯ.....ТІМАШЄНКА ОТРИМАЄ ДУЛЮ,А НЕ ГОЛОСА ЯЦЕНЮКА,ТИГІПКА,ЮЩЕНКА....НЕХАЙ БАЙЦИМ КРАЩЕ ЗАЙМАЄТЬСЯ ЛЕТОВИЩЕМ...
Куратор Показати IP 27 Січня 2010 10:09
один мій знайомий сказав: "я так не хочу щоб була тимошенко, що певно, доведеться за януковича голосувати". і таке буває!
бред Показати IP 27 Січня 2010 12:14
70 % голосов за Тигипка - Тюльке? *** им. Пусть пидрахуют правильно, идиоты И, извините, не Грищенка, а Гриценка
Подєльнік Показати IP 28 Січня 2010 12:28
Вася, Вася, ну ти шо, мій маленький? Вибив бабки на свій аерофлот - і Дулю в президенти? а генпідрядником як на німецькому заводику буде фірма синочка діда-Кирильчука? Тобто, Васюню, пісенька "достаточно богат, достаточно известен" - це практично про тебе, да? Де ж вас стільки уродудодов береться?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus