USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Біля комплексу Nestle зібрався біло-червоно-помаранчевий мітинг. ФОТОРЕПОТРАЖ

8 Грудня 2009 15:38
Сьогодні Президента України Віктора Ющенка, який прибув до села Смолигів відкривати новий логістичний комплекс заводу Nestle, зустрічали його прихильники та прибічники Юлії Тимошенко.  
Президент традиційно запізнився приблизно на годину. На території заводу його чекали журналісти, працівники Nestle, високопосадовці, а також духовий оркестр.


Зустрічали президента в національних костюмах з короваєм змерзлі дівчата: на вулиці лише +6.

Нарешті кортеж глави держави прибув. Ющенко власноруч керував автомобілем. Приближені до президента кажуть, що якщо Ющенко керує авто, то у нього хороший настрій. Вслід за Ющенком з Рейндж Ровера вийшов голова ВОДА Микола Романюк.  


Водночас із Президентом на територію заводу надійшли мітингувальники з «сердечних» та «помаранчевих» таборів.


Президент вітав колектив заводу та директора компанії Nestle в Україні Ле Сикле Бруно.

Обмежившись кількома вітальними словами, Ющенко перейшов до критики свого опонента та агітації. «Країні потрібен Прем’єр» - неодноразово підкреслював він. «Я не закликаю вас голосувати за мене – голосуйте за Україну» - казав Ющенко.Про те, що вона переможе - не казав.


Приблизно пів години, поки Ющенко говорив, Микола Романюк та Ле Сикле Бруно мерзли в одних лише костюмах.

Ющенко сказав, що знає - «пікетувальники від табору «з сердечком» отримали приблизно по 100 гривень за цю акцію. І додав, що «Найменше я бажав, аби в Україні були проплачені Майдани». Гонорар з табору «нашоукраїнців» Президент не уточняв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Roma Показати IP 8 Грудня 2009 16:02
Ні щоб сказати на відкритті, що завод запрацює будуть нові робочі місця, зп людям,відрахуваня до бюджету і т.п. а він сказав 2 слова привітання і почав про політику гнати тоді якого біса він 500км проїхав щоб показати як він Йулю критикує....всі вони обоє-рабоє... з.і. Цікаво навпено це Романюка Рендж Ровер да й це із спец сигналами, хай скаже де купив і за скільки ,собі такі куплю....
Українець Показати IP 8 Грудня 2009 16:48
Юля привела цього гаранта до влади,а він як останнє чмо неможе,щоб її не облити брудом.Так низько впасти в очах своїх прихильників,це я скажу,ще треба вміти.
Анонім Показати IP 8 Грудня 2009 18:40
Романюк має добре виставляти. В нього водієм був сам Ющенко!
Балонка :) Показати IP 8 Грудня 2009 18:59
Українець і Roma,Я з вами цілком погоджуюсь.А взяти виступ Ющенка,в драмтеатрі,повна маячня...Так і хотів лийнути грязюкі на Юлю... Але глядачі йому показали хто в нас хозяйка :) Юля-наш президент!!!
Юка Показати IP 8 Грудня 2009 21:53
Ющенко на відкриття приїхав як офіційна особа, а не агітувати чи ганити будь-кого зі своїх опонентів як кандидат на пост президента. Тож нехай би і займався ДЕРЖАВНИМИ справами
seal Показати IP 9 Грудня 2009 07:33
Зустрічали президента в національних костюмах з короваєм змерзлі дівчата: на вулиці лише +6. А він традиційно запізнився на годину. Супер. Мабуть ці дівчата тепер точно проголосують за нього 17 січня!
Балонка :) Показати IP 9 Грудня 2009 08:57
Українець і Roma,Я з вами цілком погоджуюсь . А взяти виступ Ющенка,в драмтеатрі,повна маячня...Так і хотів лийнути грязюкі на Юлю... Але глядачі йому показали хто в нас хозяйка :) Юля-наш президент!!!
seal Показати IP 9 Грудня 2009 09:41
А як же ш Віктор Андрійович вийшов на сцену, прикрашену БІЛО-ЧЕРВОНИМИ кульками? Щось PR-щики недопрацювали.
Юка Показати IP 9 Грудня 2009 11:30
до seal,9 грудня, 09:41: команда юліних прихильників, мабуть, займалася декорацією

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus