USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бондар вивчив роботу луцьких комунальників і дуже здивувався

16 Листопада 2009 15:36
Сьогодні під час прес-конференції голова Волинської обласної організації Єдиного Центру і заодно депутат волинської облради Володимир Бондар ділився з журналістами своїми спостереженнями щодо неефективного керівництва комунальними підприємствами Луцька. Депутат облради зізнався, що будучи лучанином проблеми Луцька йому зараз болять більше, ніж проблеми Ковеля. Проте, зв’язок із інтересом до луцьких проблем з огляду на наступні вибори мера обласного центру колишній губернатор заперечувати не став. Про це повідомляє репортер «Волинських новин».
Провести аналіз діяльності комунальних підприємств Володимира Бондаря спонукав осінній страйк працівників КП «Луцьке підприємство електротранспорту». Адже це за словами керівника «ЄЦ» перша ластівка, яка засвідчила про неефективність роботи системи управління підприємством.
«Заборгованість по заробітній платі не виникла в один день, а стала результатом серйозних не доопрацювань у системі управління підприємством. Незрозуміла логіка купівлі такої кількості автомобілів у лізинг. Підприємство не виконує свої функції: або заробляти гроші, або здійснювати соціальну мету. В тому вигляді в якому воно існує, підприємство апріорі створює збитки. А керівництво або це не бачило, або не хотіло бачити» ― зазначає Володимир Бондар.
Колишній губернатор області припускає, що підприємство свідомо ведуть до банкрутства. Депутат не виключає можливості приватизації КП «Луцьке підприємство електротранспорту», проте за умови, що це єдиний вихід для збереження функціонування і діяльності підприємства.
Як приклад збиткової роботи, Бондар наводить діяльність  КП «Автопарксервіс» та ЖЕКів, які потрапили у цьогорічний список боржників по виплаті заробітної плати. «Як може підприємство КП «Автопарксервіс», суть якого лише збирати платежі, бути збитковим?» ― дивується Бондар і звинувачує у таких наслідках неефективний апарат менеджменту підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
OrestN Показати IP 16 Листопада 2009 16:37
у цій "не ефективній роботі" проглядається злочинна діяльність по доведення підприємста до банкрутства з метою його викупу у приватні руки.
Дядечко Показати IP 16 Листопада 2009 16:42
Бондар "прозрів" якраз перед виборами.
seal Показати IP 16 Листопада 2009 20:29
Ну так будучи губернаторм часу не було аналізувати проблеми області і обласного центру в тому числі. А зараз, поки Балога з Крілем вирішують кого з кандидатів підтримати на виборах, можна й пофілософствувати. Тим більше, що й мером хочеться стати. А цікаво, чи змінить Налькович політичну орієнтацію, якщо ЄЦ вирішить підтримати Януковича? Адже такі ідеї у них проскакують.
alex Показати IP 17 Листопада 2009 07:17
Видно, що вибори мера не за горами. Прес-конференція провів і в блогах відмітився - Криза комунальних підприємств Луцька – криза управління
Розочка Показати IP 17 Листопада 2009 11:30
Звідки він взагалі взявся? А де ідеї, як розвивати комунальні підприємства? І чого всі просинаються перед виборами, а де раніше були? ааа
Таня Показати IP 18 Листопада 2009 12:30
Боже, Налькович здивувався! А раніше про це не знав??? Мабуть, за усіма справами які звершував за час перебування головою ОДА до роботи комунальників руки не доходили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus