USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Через три тижні після відвідин Ковеля білоруска померла від «свинячого» грипу

5 Листопада 2009 11:12
У сусідній із Волинню Брестській області Республіки Білорусь виявлено «свинячий» грип – єдиний випадок у державі. Від смертельної недуги померла 37-річна сільська вчителька. Напередодні вона побувала в місті Ковелі, де нібито могла заслабти. Про це 5 листопада інформують «Волинські новини».
Як повідомляє білоруський сайт Hvaroba.com, мешканка міста Дрогичин Брестської області, яка викладала у приміській сільській школі, померла 30 жовтня від ускладненої двосторонньої пневмонії. Після експертизи, головний санітарний лікар Брестської області Олег Арнаутов офіційно підтвердив діагноз: жінка таки була заражена вірусом А(Н1N1).
16-річна донька загиблої розповіла, що напередодні, 10 жовтня її матір їздила до України – у волинське місто Ковель у приватних справах. Нібито після поїздки жінка почувалася зле. А вже 22-23 жовтня злягла із високою температурою, головним болем і кашлем. Щоправда, медики сумніваються у правдивості версії. Бо до лікарні хвора звернулася лише 26 жовтня. Притім, пацієнтка сама вважала, що захворіла не одразу після повернення з Ковеля.
Як розповіли у Дрогичинскій районній лікарні, пацієнтку негайно госпіталізували із діагнозом «двостороння полісегментарна пневмонія». Однак через чотири дні пацієнтка померла.
Нині білоруські епідеміологи перевіряють усіх, хто близько контактував із померлою. Проте досі не виявили заражених. Щодо припущення, мовляв, загибла могла підхопити «свинячий» грип на Волині, медики сумніваються у версії. Проте, головний санітарний лікар Брестської області Олег Арнаутов не заперечує: «свинячий грип» таки циркулює вздовж прикордонної території між Білоруссю та Україною, - повідомляють білоруські ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гиг Показати IP 5 Листопада 2009 11:41
ото вже журналісти зроблять сенсацію по центральних каналах - "Після відвідин України білоруска померла від свинського грипу!!!"" Всі бігом в аптеку за повязками і таміфлЮ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus