USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У США медсестра померла від COVID-19 після 4 відмов лікарні рятувати її, – ЗМІ

23 Квітня 2020 23:15
У штаті Мічиган медсестра померла після того, як в неї з’явилися симптоми COVID-19 і розвинулася двостороння пневмонія. Але в лікарні, де вона працювала, їй дали ліки від кашлю і відправили додому відпочивати, а згодом відмовили в лікуванні чотири рази.

Про це пише УНІАН з посиланням на Newsweek, додаючи, що жінку звали Дебра Гейтвуд. Їй було 63 роки. Вона працювала в Beaumont Hospital в місті Фармінгтон-Хіллс в передмісті Детройта. На третьому тижні березня у неї з’явився кашель і висока температура.

«У Beaumont відправили її додому, сказавши, що у неї симптоми COVID-19. Тобто вони підтверджували, що вона, швидше за все, з коронавірусом. Але їй так і не провели тест», – сказала донька загиблої медсестри Кайла Корротерс. За словами доньки, Гейтвуд чотири рази відправляли додому з відділу невідкладної допомоги з ліками від кашлю й рекомендацією відпочивати. Температура ставала вищою, а симптоми погіршувалися кожного разу, як вона вирушала в невідкладну допомогу. До кінця березня у медсестри розвинулася двостороння пневмонія. Вони впала і потрапила в іншу лікарню – Sinai-Grace Hospital в Детройті. Там вона померла.

«Кожного разу їй казали відпочивати вдома. Як це насправді може допомогти при двосторонній пневмонії? Хвороба надто тяжка», – сказала донька загиблої. «Дуже прикро, що коли вона заразилася на роботі, яку вона виконувала 31 рік, її сім’я, якою стала клініка Beaumont, не допомогла їй. Це, м’яко кажучи, гидко», – додала вона. На запитання про протокол прийому у клініці Beaumont відповіли: «Коли пацієнти звертаються до Beaumont по допомогу під час пандемії, ми робимо все можливе, щоб оцінити, відсортувати й допомоги пацієнтам, спираючись на інформацію, доступну нам на даний момент. Ми шкодуємо про втрату кожного пацієнта, який помер через COVID-19 чи іншу хворобу».

Newsweek пише, що минулого місяця у 54-річної медсестри в Детройті виявили коронавірус за допомогою тесту через кілька днів після того, як вона вступила в контакт з патогеном на роботі в Henry Ford Health System. Через кілька днів її знайшли мертвою вдома. «У той момент, коли вона вступила в контакт з вірусом, їй повинні були зробити тест. Натомість всі чекали появи симптомів. Їй не зробили тест, хоча вона працювала в лікарні, у якої були такі можливості. І це коштувало їй життя», – сказала подруга загиблої Алексіс Фернандез. В Henry Ford Health System відповіли, що в питанні проведення тестів для співробітників керуються інструкціями від Центру контролю й профілактики захворювань США (CDC). «Наразі CDC рекомендує проводити тести для працівників лише тоді, коли в них з’являються симптоми. На роботі чи вдома на самоізоляції, якщо співробітник почав страждати від симптомів, йому рекомендують зв’язатися з відділом здоров’я персоналу для проведення негайного тестування», – повідомили в клініці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Неамериканець Показати IP 24 Квітня 2020 00:50
Ось вам і омріяна АМЕРИКА!?
факт Показати IP 24 Квітня 2020 08:20
Ось вона капіталістична, американська сущність де обмаль дбають про людей і де головне прибуток, бізнес, а люди тотаке...
Commie до факт Показати IP 25 Квітня 2020 12:03
Bring back USSR!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus