USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Через зламані насоси Волині загрожують мільйонні збитки від повені, – Грицюк

12 Лютого 2010 18:31
Щоб відремонтувати волинські водонасоси для ліквідації ймовірної повені, потрібно, як мінімум 150 тисяч гривень.
Під час колегії Волиньради запрошений на засідання начальник головного фінансового управління ОДА Ігор Никитюк розповів, що кошти на насоси можуть виділити лише із резервного фонду.
«У тимчасовому розписі передбачено 134 тисячі гривень на перший квартал. Коли будуть підготовлені всі документи, то кошти виділять із резервного фонду», - сказав Ігор Никитюк.
Він додав, що бюджетна комісії запропонувала не розглядати це питання на найближчій сесії облради, 19 лютого. Начальник обласного фінуправління зауважив, що цим питанням безпосередньо має опікуватися голова ОДА Микола Романюк.
Голова обласної ради Анатолій Грицюк сказав, що для ремонту насосів на Волині потрібно 150 тисяч гривень. Проте в складній фінансовій ситуації варто говорити про виділення бодай 100 тисяч. Мовляв, коли буде бюджет - тоді і «відлатаємо» ситуацію. Він наголосив, що тільки ДПЗ може лагодити волинські насоси, встановлені ще за радянських часів.
«В області працює лише кожен другий насос. Ми можемо створити собі проблему, яка потім виллється у мільйонні збитки. Щоб не повторилася торішня повінь у Ратнівському, Камінь-Каширському, Любешівському районах», - сказав Анатолій Грицюк.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 12 Лютого 2010 19:18
для ремонту насосів тре 150 тисяч, а Грицюк купив собі авто за 300 тисяч (старими)...
Схід Показати IP 14 Лютого 2010 23:57
Хай Грицюк скаже скільки грошей офіційно та по "темному" пройшло через його штаб БЮТу. Знаючі кажуть що більше 10 мл.грн.Тут не тільки можна насоси поремонтувати,а і докінчити лікарню в Іваничах,школу в Баєві.Потрібно господаркою, Грицюку займатись, а не хороводи політичні водити.Чуєш сурми заграли,час розплати настав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus