USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чи балотуватиметься Геннадій Кожевніков у мери, - чат на «ВН»

24 Лютого 2010 18:06
 
Наступної п’ятниці, 26 лютого, гостем «Волинських новин» буде один із найвідоміших людей Волині, досвідчений політик і колишній революціонер, а нині начальник обласного управління захисту прав споживачів Геннадій Кожевніков.
Чи балотуватиметься Геннадій Кожевніков на посаду мера Луцька або інших райцентрів Волині? Буде найдосвідченіший політик-УРПівець штурмувати парламентські висоти? Правда, що головний захисник споживачів на Волині має маєток і розкішний автопарк біля Луцька? Скільки платять інспекторам управління, щоб відкупитися від штрафів?
Відповіді на ці провокаційні запитання, а ще на запитання від Вас, читачі, почуєте особисто з уст Геннадія Кожевнікова.
Читачі «Волинських новин» зможуть інтерактивно поспілкуватися з гостем редакції Геннадієм Кожевніковим у п’ятницю об 11 годині. Чат-конференція триватиме впродовж двох годин.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 24 Лютого 2010 18:52
нехай Гена розкаже скільки сумок він заніс за диплом юриста ,заочно...був демократом ,а став хабарником...
Руховець Показати IP 24 Лютого 2010 21:18
..."найдосвідченіший політик-УРПівець"... - насправді Гена досвічений провокатор. Якщо оцінити його політичну кар'єру, то це шлях пристосуванця та політичного спекулянта.
генетик Показати IP 25 Лютого 2010 13:45
А чому, коли вони з "опозиціонерів" перетворюються на чинуш у них одразу відростає черево і пика?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus