USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи повернуть Луцьку втрачений дитячий садок

24 Лютого 2015 17:11
«Все було продано до мене», - відповідав на питання про повернення приміщень дошкільних навчальних закладів, які втратила міська громада, луцький мер.

До Луцького міського голови Миколи Романюка, сьогодні під час звіту перед міською громадою про свою діяльність, звернулися із питанням про повернення у комунальну власність ДНЗ.

Так, Геннадій Кожевніков запитав, чи піднімається питання про повернення у власність міської громади приміщення колишнього дитсадку на вулиці Ківерцівській, який, з його слів, раніше отримав у приватну власність племінник колишнього прокурора Гіля. Також він поцікавився, коли використовуватимуть ДНЗ в районі вулиці Московської.

На це міський голова відповів, що ДНЗ на вулиці Декабристів повністю збережений, але там наразі мешкають родини переселенців з дітьми. Якщо їм вдасться знайти приміщення цьогоріч, відновити ДНЗ зможуть, якщо ні – питання вирішуватимуть наступного року. Стосовно колишнього дитсадка на вулиці Ківерцівській, він зазначив, що там, вочевидь, залишилася лише частина комунальної власності, тож питання про його повернення приміщення у власність міської громади вирішити проблематично.

«Коли я прийшов міським головою, до мене все було продано», - виправдовувався Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 24 Лютого 2015 17:20
Що важко домовитися з власником частини садка та викупити ? Це буде набагато дешевше нового будівництва.
люстратор до лучани Показати IP 24 Лютого 2015 23:15
Хто надав дозвіл на приватизацію комунального майна. Хто в той час був мером міста. Хто був начальник відділу майна міської ради.Питання до Романюка- то все таки при кому продали садок? Що слабо озвучити?
Теж краду дрібнички Показати IP 25 Лютого 2015 11:04
Це той садочок, який прокурорським злодіям передав оберзлодій і "міцний господарник" Кривицький?
дьодік Показати IP 25 Лютого 2015 11:05
До речі, коли посадять оберзлодія Кривицького?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus