USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутатка незадоволена, що зами Клімчука повчають журналістів

30 Червня 2010 12:40
Депутат облради від БЮТу Валентина Блінова незадоволена тим, що заступники голови ОДА повчають журналістів, як їм працювати і закликає провести сесійні слухання з приводу дотримання свободи слова.
Про це Блінова заявила у депутатському запиті 30 червня на сесії облради.
Зокрема, депутат згадала те, що заступники Бориса Клімчука під час урочистостей напередодні святкування дня журналіста 6 червня радили медійникам, як будувати матеріали та скаржилися на необ’єктивність.
Дорікнула бютівка і прес-службі ВОДА, яка поширила у «Волинській газеті» та районній пресі інформацію про те, що деякі депутати БЮТу не голосували у Верховній раді України за постанову про відзначення на державному рівні 925-річчя Луцька та 700-річчя Ковеля, бо були відсутні.
Блінова спростувала цю інформацію, сказавши, що лише один бютівець був відсутній, притому з поважних причин.
Обурення депутата стосувалося також випадків заборони журналістам приходити на особисті прийоми голови ВОДА. На що Борис Клімчук зауважив, що не перешкоджає візитам журналістів лише в тому випадку, коли не проти самі громадяни, які прийшли на прийом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Солдат Джейн Показати IP 30 Червня 2010 13:27
Так, вони ж «б...дь суки, пройти не можна!»(Міністр Яцуба)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus